Yhdistyshuoltamo-paketointi
Pohjois-Karjalan Yhdistyshuoltamo kokoaa yhteen ja tarjoaa maakunnan yhdistyksille toiminnan tukipalveluita koulutukseen, viestintään, taloushallintoon ja vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen liittyen. Yhdistyshuoltamon tavoitteena on maakunnan yhdistysten sujuvampi, tehokkaampi ja helpompi yhteistyö ja toiminta.

Yhdistyshuoltamon rakentamista varten pohjoiskarjalaisilta yhdistyksiltä kerätään palvelupaketteja, joista Yhdistyshuoltamon sisältö muodostuu. Tällä lomakkeella ilmoitat yhdistyksesi tukipalvelun osaksi Yhdistyshuoltamoa.

Toimintanne esittelyä varten Teidän tulee ilmoittaa palvelunne (paketin) nimi, kuvaus sisällöstä, kuinka nopeasti apua on saatavilla, ja millä kustannuksilla.

Yhdistyshuoltamon yhteyshenkilöinä ovat Ville Elonheimo, ville.elonheimo@pksotu.fi, 045 116 2060 sekä Olli Jolkkonen, olli.jolkkonen@pksotu.fi, 044 934 5459.

Yhdistyshuoltamon tuottajana ja ylläpitäjänä toimii JAKE-hanke – Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Kylien yhteinen kansalais- ja järjestötoiminnan kehittämishanke.

www.jake-hanke.fi

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service