Årets ord 2019
Hvilket ord synes du kendetegner året der gik?
Hvilket ord har været mest fremme i den offentlige debat?
Hvilket ord hørte du for første gang i 2019?

Giv os dit bud på hvilket ord vi skal kåre til årets ord.

Dansk Sprognævn og Klog på Sprog på DR P1 indkalder forslag til årets ord 2019. Alle kan bidrage. En kompetent jury afgør i en live-udsendelse af Klog på Sprog den 13. december 2019 kl. 11-12 hvilket ord der er årets ord 2019. Du kan indtaste dine forslag på denne side.

Skriv dit bud på årets ord, og forklar gerne hvorfor du har valgt dette ord. Skriv din e-mailadresse hvis vi må kontakte dig for at høre nærmere om dit forslag. Du må gerne indsende flere ord.

Sidste frist for indsendelse af ord er den 6. december 2019.

Husk at trykke "Send"!
Hvad skal være årets ord 2019 *
Your answer
Hvorfor? *
Your answer
Hvad betyder ordet?
Your answer
Dit navn (kun hvis du gerne vil kontaktes):
Your answer
Din e-mailadresse (kun hvis du gerne vil kontaktes):
Your answer
Vores behandling af dine oplysninger
Vi registrerer dine oplysninger i vores database. Dette sker med henblik på at vi evt. kan tage direkte kontakt til dig for at høre om du vil deltage i programmet Klog på sprog. Oplysningerne vil blive slettet efter 3 måneder.

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger. Du har derudover ret til at bede om at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, såfremt dette er nødvendigt, eller at dine personoplysninger slettes i visse tilfælde.

Under særlige omstændigheder kan du også bede om at få en oversigt over dine personoplysninger i et velstruktureret, almindeligt og maskinlæsbart format samt bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Såfremt du ønsker at udøve nogle af disse rettigheder, eller såfremt du har eventuelle spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på adm@dsn.dk eller ved at ringe til 33 74 74 00.

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os på adm@dsn.dk. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy