Székesfehérvár közlekedésfejlesztéséhez kapcsolódó igényfelmérés
Kedves Válaszadó!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város el kívánja készíteni a fenntartható városi mobilitási tervét. A dokumentum újfajta megközelítésben vizsgálja és értékeli a meglévő közlekedési rendszert, valamint környezeti, gazdasági és társadalmi szinten is fenntartható megoldásokat keres minden közlekedő számára. A helyzetértékelésre épülve meghatározásra kerülnek a város közép- és hosszútávú közlekedésfejlesztési elképzelései.
Ehhez fontos az Ön véleményének pontos megismerése. Egy olyan kérdőívet állítottunk össze, amelynek kitöltése közvetlen hatással lehet a szakértői döntésekre, és nagyban hozzájárulhat a közösségi tervezés sikeres lebonyolításához.
A kérdőív kitöltését 2017. szeptember 22-ig tudjuk fogadni, majd az ezek alapján feldolgozott és értékelt eredmények, valamint további információk a város honlapján lesznek elérhetőek.

Az adatkezelő a felhasználók által megadott adatokat a fentiekben kifejtetteken kívül más célra nem használja fel, tovább nem adja. Az adatkezelő kijelenti, hogy a 2011. évi CXII. törvény alapján fokozottan ügyel az adatbiztonság követelményének megtartására.

Segítő együttműködését előre is köszönjük!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms