Movement Medicine ceremonija:TRIBAL DANCE
Movement Medicine plesna ceremonija: TRIBAL DANCE

Vodi: Tamara Kaja Sertić

Subota, 18.5.2019.
od 16.00 do 20.30
Auravitalis učilište
Juraši 52, Viškovo
Rijeka


Prostor ceremonija, prostor duhovnosti i duhovnog ne moraju nužno biti ozbiljni. Ne moraju biti mirni, suzdržani, savršeni i idealni. Duhovnost može biti vrlo konkretna, materijalna, strastvena, životna, sirova i stvarna, a prostor ceremonija ne mora biti prostor ‘posebnog’.
U zapadnome svijetu nažalost smo odvojeni od prostora ceremonija, a ritualno i duhovno nije dio svakodnevice. S druge strane, mi ne trebamo POSTATI ritualna bića, mi sami po sebi JESMO ritualna bića. Da smo odrastali u dijelovima svijeta koji nisu industrijalizirani, nego više okrenuti prirodi, dio nas koji je u doticaju s tom prirodom ne bi bio zamagljen, skriven i ponekad izgubljen. Ali nismo, i vjerojatno nismo s razlogom.
Ipak, vratiti sebi dio sebe koji zna rituale, koji zna povezanost s prirodnim svijetom, sa svim živim, sa onim plemenskim, plamenskim i prirodnim u nama je divota vratiti nazad.

Na ovoj ceremoniji očekuje vas povratak našem prirodnom, plemenskom, domorodačkom, šamanskom, jednostavnom, životnom i strastvenom. Očekuje vas ples zbog plesa samog, vatra u nama koja je živa i predaja sebe svojoj nutrini, dubljoj inteligenciji u nama samima. Očekuje vas predavanje životnom toku, impulsu i snazi kreacije koja postoji u svakome od nas.

Ime i prezime *
e-mail *
Adresa *
Broj telefona *
Imate li iskustva s meditativnim plesnim praksama? *
Dodatna napomena:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service