#CadaVIDAcompta, #CadaGESTcompta
Formulari temporal per fer-se soci: estem millorant el nostre web i algunes funcionalitats es troben temporalment fora de serveis. Disculpeu les molèsties.
Hola,
El Youssouf somriu en els braços de la seva mare. Deduïm que és feliç perquè, tot i que és encara massa petit per expressar estats d'ànim, el seu gest ens diu que tot va bé.

La mare de Youssouf, Hawa, ha donat a llum en un dels centres de salut que reben el suport d'UNICEF a Koumantou, Mali. Les nostres companyes ens expliquen que, gràcies a les infraestructures i les mesures d'higiene que té el centre, el Youssouf va néixer sa i sense cap infecció que hauria pogut amenaçar la seva vida.

Ens fa immensament feliços que el Youssouf somrigui avui a la vida perquè, tristament, ens trobem diàriament amb històries molt diferents: cada dia moren 7000 nounats a tot el món.

Aquestes situacions són absolutament intolerables perquè el 80% d'aquestes morts és evitable. Una infecció mortal en el part es pot evitar, per exemple, comptant amb una sala neta i amb personal qualificat capaç d'atendre a la mare.

UNICEF sap molt bé que mesures com aquesta poden ajudar a salvar vides i per això treballa donant suport al funcionament d'hospitals i centres de salut adequats, la formació de personal mèdic qualificat i la disponibilitat d'equips i medicaments que salvarien vides.

Cap pare o mare hauria de tenir la desolació de veure el seu fill patir o morir, mentre puguem evitar-ho.
Ajuda'ns, fes-te soci d'UNICEF.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Adreça *
Your answer
Parròquia *
Your answer
Telèfon mòvil *
Your answer
Desitjo col·laborar amb Unicef Andorra amb una quota de: *
Mensual
Trimestral
Semestral
Anual
Periodicitat
Import *
Required
Banc *
Número de compte en format IBAN *
Your answer
Protecció de dades
*En aplicació de l’article 13 de la la Llei 15/2003 de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, les dades de caràcter personal que vostè facilita al Comitè d’Andorra per l’Unicef seran incorporades al fitxer Socis del Comitè d’Andorra per l’Unicef. La finalitat del fitxer és trametre informació, notícies i altres qüestions que puguin tenir interès per als socis relativa a les diverses accions i activitats que duu a terme el Comitè.
Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals enviant un correu electrònic a l’adreça finances@unicef.ad o bé per carta o personalment a la seu del Comitè d’Andorra per l’Unicef, al carrer Prat de la Creu, 59-65, Esc. B, 4a, 3K, AD500 d’Andorra la Vella.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service