Hämäläis-Osakunnan jäsenkysely 2020
HUOM: tässä on julkisesti tutustuttavaksi kopio vuoden 2020 Hämäläis-Osakunnan jäsenkyselystä. Ethän käytä tätä lomaketta palautteen antamiseen: lomakkeen vastauksia ei seurata, ja vastaukset voivat vahingossa päätyä isomman joukon käsiteltäviksi.

Tällä kyselyllä mitataan jäsenistön näkemyksiä ja tyytyväisyyttä kuluneeseen vuoteen osakunnalla, sekä seurataan ja mitataan osakunnan tavoitteiden* saavuttamista.

Keskeiset asiat pähkinänkuoressa:
- Vastaa kyselyyn joulukuun 13. päivään mennessä. Tuloksista viestitään 14.12. alkavalla viikolla.
- Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta 50€ lahjakorttia S-kauppoihin
- Kyselyn tulokset tallentuvat nimettöminä
- Yksittäisiä vastauksia tarkastelevat toiminnanohjaaja ja kuraattori, mutta laajempia tuloksia ja yhteenvetoa tarkastelevat myös muut tahot. Lisäksi kyselyn johtopäätöksistä viestitään virkailijoille ja osakuntalaisille.

Kyselyn osa-alueet:
1. Taustatiedot
2. Osakunnan toiminta
3. Fuksitoiminta
4. Yhteisö ja turvallisuus
5. Hallinto
6. Tilat ja muut jäsenpalvelut
7. Viestintä
8. Erityisesti vuotta 2020 koskevat kysymykset
9. Osallistu arvontaan!

Kysymykset liittyvät keskeisesti osakunnan tavoitteisiin. Lopussa on kysymyksiä, jotka ovat ajankohtaisia juuri tänä vuonna. Kysymykset on pyritty muotoilemaan huolellisesti ja siten, että samoja kysymyksiä voidaan käyttää vuodesta toiseen (lukuun ottamatta osiota 8) vuositasolla vertailtavan datan tuottamiseksi. Mikäli sinulla herää ajatuksia kyselystä tai yksittäisistä kysymyksistä, palaute on ehdottoman tervetullutta, ja sitä pyydetään kyselyn lopussa!

Vastaukset tallentuvat nimettöminä ja vastauksia käsittelevät kuraattori ja toiminnanohjaaja. Kyselyn yksittäisiä tuloksia tarkastelevat vain toiminnanohjaaja ja kuraattori, mutta yhteenvetoa käsittelee myös osakunnan hallitus. Lisäksi kyselyn johtopäätöksistä viestitään virkailijoille ja osakuntalaisille.

Aikaa vastata kyselyyn on 13.12. mennessä. Jotta vastaaminen tuntuisi mahdollisimman mielekkäältä vastaajille, tänä vuonna arvomme kyselyyn vastanneiden kesken kaksi 50€:n lahjakorttia S-kauppoihin. Arvonta suoritetaan, kun vastausaika on päättynyt 13.12. klo 23.59. Voittajat julkistetaan 14.12. alkavalla viikolla osakunnan tiedotuskanavissa. Arpaonnea ja vastaamisen iloa!

Lisätietoja kyselystä tai parannusehdotuksia: toiminnanohjaaja Aino Lehtinen (toiminnanohjaaja(a)hamalais-osakunta.fi), kuraattori Topias Tolonen (q(a)hamalais-osakunta.fi).

*Osakunnan tavoitteet vuosille 2020-2023: https://hamalais-osakunta.fi/toiminta/paatoksenteko-ja-saannot/osakunnan-tavoitteet-2020-2023
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy