Regenboog Spelen
Zwem Goud is een heel seizoen jarig geweest, we vierden dat we 20 jaar bestaan! We sluiten het feestseizoen af met de Regenboog Spelen op zaterdag 13 oktober. Samen met Groningse LHBT'ers en LHBT-organisaties, op een sportieve manier.

In de Regenboogweek organiseren we de Regenboog Spelen, een spelmiddag in het zwembad waarbij teams van de Groningse LGBT-organisaties strijden om de Regenboog Trofee. Een soort Spel Zonder Grenzen, met behendigheids- en snelheidsspelletjes. Bijvoorbeeld een stormbaan, knock-out spel, waterpolo, etc. Dus het is geen zwemwedstrijd. We sluiten de middag af met een borrel. Deelname aan de Regenboog Spelen en borrel is gratis.

Doel van de middag is om elkaar eens wat beter, en op een andere manier te leren kennen. Voor het organiseren van dit evenement hebben we in januari van het Bob Angelo Fonds en Nike Nederland een bijdrage gekregen.

Programma 13 oktober
13:00-15:00 Regenboog Spelen
15:00-17:00 Koffie, thee, borrels, hapjes en prijzen
Locatie: Helperzwembad, Moddermanlaan 40, Groningen
(de tijden zijn nog onder voorbehoud)

Je kunt via een organisatie meedoen, maar je kunt ook zelf een team samenstellen. En wil je wel meedoen maar heb je geen team, dan kunnen wij je indelen :-) Over een tijdje gaat de inschrijving open!

Heb je nog een vraag? Stuur ons even een berichtje! Dat kan hier of schrijf naar regenboogspelen@zwemgoud.nl.

Email address *
1. Hoe heet je? *
Your answer
2. Spelgedeelte: voor welk team speel je?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms