Bucurie în Mișcare Mamaia Nord - Voluntari
Înainte de a completa acest formular, te rugăm să-ți faci o idee despre proiectul nostru citind informațiile de mai jos.
Despre proiect
Noi suntem Asociația 11even, iar în perioada 10 mai - 1 iunie urmează să deșfășurăm proiectul Bucurie în Mișcare, un proiect comunitar dedicat copiilor cu vârste în 6 și 13 ani din Constanța și Năvodari. Acesta va avea loc într-un cort de 1600mp, aflat în vecinătatea Phoenicia Resort.

Bucurie în Mișcare reprezintă un program dedicat comunităților locale din întreaga țară pe care Asociația 11even îl desfășoară cu sprijinul Kaufland România, din 2012. În cadrul proiectului din Mamaia Nord, vom implementa o serie de spații de joacă dedicate mișcării, într-un cort în care, odată cu terminarea proiectului, urmează să funcționeze un magazin estival Kaufland. Din acest punct de vedere, sunt luate toate măsurile de siguranță în ceea ce privește locația.
În cadrul proiectului Bucurie în Mișcare Mamaia Nord, am pregătit pentru cei prezenți un spațiu destinat mișcării de peste 1500 de mp, împărțit astfel:
- zona SPORT (terenuri de mini-fotball, streetball, badminton, tenis cu piciorul, tenis de masă)
- zona AVENTURĂ (panou de cățărare de 6 m înălțime, cu 3 zone de escaladă)
- zona JOACĂ (saltea de mari dimensiuni, circuit cu obstacole, alte elemente de mișcare)
- zona FUN (tir cu arcul, fotbal target, funny basketball, bicycle trainers, și altele)
- zona MISTER (traseul cu frânghii, labirintul contra-timp, etc)
- PISTA DISTRACTIVĂ (role, trotinete și karturi, competiție “find the treasure”)
- zona de ÎNDEMÂNARE (zona de crafturi și alte activități de îndemânare pentru pauzele de relaxare)
- SCENA CU DEMONSTRAȚII (lecții zilnice de aerobic, zumba, diverse stiluri de dans, arte marțiale, etc).

Programul este gratuit și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 13 ani din grădinițe și școli din Constanța și Năvodari, precum și copiilor aflați în centre de plasament sau aparținând altor structuri (ONGuri, grădinițe private, grupuri de inițiativă care lucrează cu copii ș.a.). Activitățile la locație se vor desfășura după următorul calendar:
- În perioada 10-24 mai, în zilele lucrătoare, locația va fi dedicată elevilor din grădinițe și școli din Constanța și Năvodari;
- În weekendurile 12-13 mai și 19-20 mai, locația va fi dedicată copiilor aflați în centre de plasament sau aparținând altor structuri, precum și famiilor interesate să-și petreacă timpul alături de copiii lor într-un spațiu inedit;
- În perioada 25 mai – 1 iunie, locația va rula cu circuit închis, fiind dedicată unor ONG-uri/structuri din țară ce lucrează cu copii (Exemple: vom avea un grup de copii din Ponorâta, cu o situație materiale precară; copii aparținând centrului MagicCamp ș.a.).
Voluntari
Spațiul Bucurie în Mișcare Mamaia Nord va funcționa:
- între orele 8:00 - 16:00 (luni-vineri);
- între orele 9:00 - 18:00 (sâmbătă - duminică).
Pentru spațiul și logistica aferentă este nevoie în permanență de prezența a 25 de voluntari, împărțiți pe diverse zone de activitate și responsabilități. Câteva exemple de responsabilități: operarea panoului de escaladă, deservirea diverselor zone din cadrul cortului, operarea unei imprimante foto, suport tehnic, curățenie, montaj & demontaj logistică, ș.a.

Cum este voluntarul Bucurie în Mișcare? În primul rând este responsabil. Vine la timp și își asumă responsabilitățile primite. Este cu zambetul pe buze și un bun jucător de echipă. De restul ne ocupăm noi!

Noi îi asigurăm voluntarului următoarele:
- Profesionalism
- Material de training
- Kit de supererou
- O masă & apă & snackuri
- Decontarea transportului până la spațiul Bucurie în Mișcare Mamaia Nord și înapoi.
- Contract & diplomă de voluntariat
- Distracție. Lucrăm doar cu zâmbetul pe buze
- Alte surprize

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service