Gala
Lieve TKB'ers,

Op donderdag 14 februari is het zo ver, het TKBenefietGala. En "er hangt liefde in lucht"!
Per kaartje (€ 30) gaat er een klein deel van de prijs naar het goede doel. Wat zit allemaal bij de prijs inbegrepen? Bier, wijn en binnenlands gedestilleerd, bijna alle drank dus.

De locatie is het News Café aan de Grote Markt, en vanaf 22:00 uur is de inloop. Bittersweet is de band van de avond, zij zullen helpen om de avond onvergetelijk te maken. Ze beginnen om 22:30 uur met spelen tot ongeveer 00:30 uur. Daarvoor en daarna zal DJ Twan de hitjes verzorgen. De deuren zullen sluiten om 23:00 uur en het Gala duurt tot 03:00 uur.

Ps. Wil jij iemand verrassen met een roos? Dat kan!
Voor 2 euro kan jij je favoriete TKB'er een roos sturen. Deze wordt in de dagen voor het gala aan de deur van jouw favoriete TKB'er bezorgd met jouw persoonlijke bericht!
De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Email address *
Kom je alleen, of neem je een (externe) +1 mee *
Naam *
Your answer
Team *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Ibannummer (kaartje wordt afgeschreven) *
Your answer
Hoeveel rozen wil je sturen? *
Rozenactie
De volgende informatie hoef je alleen in te vullen als je één of meerdere rozen wil versturen naar jouw favorite TKBer(s). Geef per roos aan voor wie de roos is (naam + team), of je de roos anoniem wil versturen of met je naam erbij, en schrijf een kort bericht voor de ontvanger van de roos (optioneel).
Roos 1
Your answer
Roos 2
Your answer
Roos 3
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service