Μαζί μηχανευόμαστε το απλό!
Η Διαρκής Ομάδα Εργασίας Δημόσιας Διοίκησης - Δημοσίου Τομέα του ΤΕΕ/ΤΚΜ ζητά τη γνώμη σας.

Κεντρικός στόχος της Ο.Ε. είναι η διερεύνηση δυσλειτουργιών που εμφανίζονται στις τεχνικές και πολεοδομικές υπηρεσίες καθώς και σε όσες υπηρεσίες εμπλέκονται μηχανικοί είτε ως εργαζόμενοι είτε ως συναλλασσόμενοι οι οποίες δυσκολεύουν το έργο τόσο των δημοσίων υπαλλήλων όσο και των ελεύθερων επαγγελματιών και η διατύπωση και προώθηση προτάσεων για την αντιμετώπιση τους. Στα πλαίσια αυτά έχουμε θέσει τρεις κεντρικούς άξονες.

Αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσλειτουργίες σας καλούμε να μας τις καταθέσετε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα η οποία περιλαμβάνει τρία ερωτήματα που αντιπροσωπεύουν τους άξονες που επιλέχθηκαν καθώς και ένα τελευταίο πεδίο για ελεύθερη συμπλήρωση.
Τονίζουμε ότι δεν αναφερόμαστε σε προβλήματα που δημιουργούν άσχημες προσωπικές συμπεριφορές αλλά σε θεσμικές, οργανωτικές ή υπηρεσιακές αστοχίες.

Αναφορές ή καταγγελίες προσωπικού χαρακτήρα δεν θα αξιολογούνται.

Τα προσωπικά στοιχεία όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή δεν θα κοινοποιηθούν με κανένα τρόπο. Η μόνη χρησιμότητά τους είναι για να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας της Ο.Ε. με τους συναδέλφους.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms