2019-05-24: The boys are back
Ik wens met in te schrijven voor de whiskytasting.

Het bestuur gaat jaarlijks een weekje op studiereis en brengt enkele schatten mee uit het buitenland.

Datum: 24 mei 2019 20:00u
Waar: Buurthuis Ellikom (Weg naar Ellikom 243, B-3670 Ellikom)

Prijs voor leden: 25€
Prijs voor niet-leden: 35€
Prijs voor BOB: 10€

In deze prijs zijn inbegrepen:
- de degustatie van 6 whisky's (6x 2cl)
- brood & water
- een hapje
- een leerrijke en vooral gezellige avond

Na inschrijving ontvangt u een email met de betaalinstructies. Niet betaald is niet ingeschreven!

Voor info of vragen kan u ons contacteren via dramichvzw@gmail.com

Email address *
Name *
Your answer
Phone *
Your answer
Ik breng een BOB mee? *
Voorwaarden *
Required
Voorwaarden voor inschrijven van een event
GEBRUIK VAN GEGEVENS
Wanneer je jouw plaats wenst te reserveren voor een event bij dramich vzw, dan zal je merken dat we enkele persoonlijke gegevens van jou vragen, meer bepaald je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer. Wij zullen geen misbruik maken van deze gegevens.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Jouw naam hebben we uiteraard nodig om te weten wie we moeten aanspreken in geval van een probleem. Je naam komt op de aanwezigheidslijst te staan en op de e-mail die je na inschrijving zal ontvangen. Jouw e-mailadres gebruiken we om je een betalingsuitnodiging toe te sturen. Jouw telefoonnummer tenslotte gebruiken we enkel in geval van nood, wanneer communicatie via e-mail te traag zou zijn (bv. een last-minute afgelasting van het event, een probleem met jouw reservatie of betaling, ...). Wij verzamelen deze gegevens in het kader van de uitvoering van een overeenkomst.

Je gegevens worden na afloop van het event bijgehouden in onze database. Wij zullen je met deze gegevens enkel opnieuw contacteren wanneer wij je willen uitnodigen voor een nieuw event of wanneer wij een mededeling hebben. Op zeer eenvoudig verzoek, door een email te sturen naar dramichvzw@gmail.com kan u zich uitschrijven van deze lijst en zal u geen emails meer van ons ontvangen.

BOB
Ieder lid is zich bewust van de aanwezigheid van alcohol en zijn effecten en neemt zijn eigen verantwoordelijkheid door zeer gematigd te proeven van de ter studie voorgestelde whisky’s in functie van eigen fysieke mogelijkheden. Ieder lid verklaart zich bewust te zijn van het verbod op rijden onder invloed van alcohol en handelt als dusdanig of beter nog door het voorzien van een BOB.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service