Sensing Online 5 veckors program
Varmt Välkommen till denna kurs! 

PÅGÅR


- 4/5, 14/5 (obs en söndag), 18/5, 25/5, 1/6, 8/6 Begränsat antal platser! 

Vi ses varje tillfälle via Zoom kl 20.00 på kvällen! 

Skulle även en dagtid önskas kommer denna läggas TILL och ske 12.00 samma datum.

  • Investering: 2500kr (Friskvård betingat, wellnet och Epassi kan användas samt kvitto!)
  • Var: Zoom hemma hos dig 
  • För vem? Dig som är nyfiken på Sensing, vill reducera stress i kroppen, hitta rörelser som får dig till lugn och ro och för att släppa på spänningar och låsningar runt om i kroppen.
    Du kan bli av med smärta i ländrygg, hjälpa din kropp släppa huvudvärk, och så mycket mer med dessa övningar!

Info om kursen:

Denna kurs kommer hjälpa dig släppa på låsningar och spänningar i din kropp, hur du snabbt kommer till lugn och ro i din egen kropp. Och vi kommer tillsammans gå igenom enkla men kraftfulla övningar där du lär dig hur du enkelt och snabbt kan ge din hjärna information om spänningar i kroppen som sedan kan släppas på.

Vi kroppsgäspar, spiralar ur vår bindväv, vaggar och töjer ut delar av vår kropp helt utan stretching! Det är lugna inkännande rörelser som är otroligt kraftfulla.

Efter kursen är avslutad är vårt mål att du skapat dig en egen rutin som du kan använda dig av för att komma ner till lugn och ro, och även har en massa övningar på lager att byta ut till när du känner att det behövs förändring.

Tillsammans möts vi 1 gång i veckan över zoom, för ett gruppsamtal. Då får alla som vill dela sina upplevelser från veckan. Vi kommer även att se på nästa veckas material ihop och se vad som kan behövas om något känns svårt eller jobbigt. 

 

Eftersom vi har all information ute på nätet, youtube, instagram, överallt kan vi leta på yoga, träning, Sensing Yoga, så vill jag med denna kurs verkligen få hålla dig i handen hela vägen. Se vad det är för hinder du tyckts ha stött på förut, kanske Sensingens rörelser i sig kommer hjälpa dig låsa upp dessa blockeringar, eller så är det i samtalen som du lirkar fram var det sitter just hos dig. Därför kommer dessa 1h coaching samtal varje vecka vara otroligt viktiga att avsätta tid till att delta på.

Samtalen spelas in och du kan skicka in frågor före samtalet om du fått förhinder eller vill se i efterhand. Så du är aldrig tvingad att delta på något, men kraften i en grupp att lyssna på/prata i är enormt stor!


Jag längtar efter att få guida dig till lugn och ro, hitta tillbaka till din gnista, den som lätt försvinner i stress och press.
Välkommen att skriva till mig med funderingar kring vad du än kan tänkas vilja fråga om! 


Varma hälsningar 
Johanna


Ingen annan kommer prioritera dig, så ta dig några minuter här, och läs och svara så ärligt du kan på frågorna här under.Tidigare deltagare har sagt:

Svårt att sammanfatta kort, måste upplevas!!! Sensing Yogan ger mig ett lugn och ro i kropp och knopp, löst upp olika spänningar i kroppen. Gett ökad rörlighet och smidighet i hela kroppen, känner mig vigare, minskad smärta i nacke och axlar och därmed ökad rörlighet. Har löst upp spänningar och låsningar i höftböjaren. Upplever även att Sensing yogan släppt på slagg i kroppen. Johanna är en varm, glad och in lyssnande person som inspirerar och sprider kärlek och glädje. Kan varmt rekommendera denna fina investering för sig själv, tacksam!!! -Cecilia Helt fantastiskt kurs. Passen passade mig utmärkt och Johanna har en sån härlig personlighet. Övningarna hjälpte min kropp att släppa på stelheter och obalanser. Sen så fanns Johanna alltid tillgänglig och svarade snabbt ifall man undrade något om övningarna eller effekter i kroppen. Detta borde alla unna sig. - Veronica

  •   

Äntligen en yoga-form som lyssnar till kroppens behov och erbjuder naturliga rörelser som släpper på stress och spänningar. Jag kan varmt rekommendera Johanna som kursledare, med värme och stor entusiasm bjuder hon in dig till sensingens underbara värld och finns med som ett stöd under hela resan. - Pia
Helt fantastisk kurs! Jag kände till Sensing lite sen innan och ville lära mig mer, jag va trött i kroppen och hade fått ett motstånd till träning. Men under kursen hände något. Kroppen vaknade till och lirkades igång. Det va den lilla pushen jag behövde. Nu är jag igång igen, på ett sätt som kroppen vill och jag mår så mycket bättre! 
Rekomenderar varmt både kursen och underbara Johanna! - Michaela 

  •  
Investera i dig själv! 💝 Det gjorde jag och jag har hittat hem i Sensing yogan… 🙏🏻✨ Att få bli guidad in i Sensingens magiska värld på ett helt prestationslöst sätt utifrån mina egna villkor, av en lärare som Johanna med stor värme, omtänksamhet och nyfikenhet, är bland det bästa jag gjort för mig själv. En inre resa har börjat och på dessa fem veckor har det hänt massor både kroppsligt, själsligt och andligt. Jag känner att jag har fått ett viktigt och värdefullt verktyg som jag kan använda närsomhelst och som hjälper mig skapa balans i mitt liv, minska smärta och spänningar, och som på djupet stöttar och hjälper min personliga utveckling. ✨ Och jag har Johanna och Sensingen att tacka för detta 🙏🏻, och mig själv som tog steget. Tack för att du sprider och inspirerar Johanna! ❤️❤️❤️ -JeanetteVill du veta mer, prata lite och höra vad detta program skulle kunna göra för just dig?
Varmt välkommen!


•Kursen ligger på Change Makers - The movement och när du deltar på denna kurs ingår även ett gratis medlemskap i portalen till ett värde av ca 1800kr!  Här finns massor av gratis kurser och events att ta del av!

Länk skickas till dig när du lämnat in din anmälan via Boka direkt.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Mail *
Mobil nummer (För påminnelser)
Har du testat Sensing innan?  *
Om svaret va "Ja" på förra frågan, hur mycket Sensing har du gjort?
Hur upplever du ditt välmående idag på en skala 1-10?
(1= inte alls bra & 10= har inget att förbättra!)
*
Väldigt dåligt
Super nöjd!
Hur motiverad är du på att skapa förändringar i ditt liv för ditt välmåendes skull, skala 1-10? *
Är du öppen för nya saker i livet? *
Hur upplever du din kropp idag? *
Har du några specifika områden i kroppen som hindrar dig i din vardag?  *
Lider du av några psykiska besvär?  *
När du tänker på att delta på denna 5v kurs i Sensing Yoga, hur skulle du beskriva den känslan i kroppen? (1 ord räcker)  *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy