Registrering för Inducas Sverige
INDUCAS är ett pilot projekt sponsrat av den Europeiska unionen och kommer främst att handla om följande två frågor:

• Hur kan nyexaminerade lärare få bättre support i sitt yrke genom en riktad grupp där alla är i samma situation och där de uppmuntras att dela med sig och diskutera i dialog med de andra?
• Hur skulle ett liknande nätverk för mentorer kunna se ut där de kan utveckla sin praktik genom att dela med sig av och lära av varandra till förmån för de nyexaminerade lärare som de ska handleda?

I denna fas av pilot projektet INDUCAS (2017-2018), kommer nyexaminerade lärare och mentorer från Italien, Frankrike, Sverige och Rumänien att uppmuntras till att delta i ett av de fyra nätverken (ett för varje land på det landets språk).

Om du är intresserad av att gå med i ett av de fyra nätverken för nyexaminerade lärare så fyll i formuläret här nedan:

https://goo.gl/forms/dHkC8RkCeOG8fqxd2

Var vänlig och notera att för att du ska kunna gå med i någon av nätverken för nyexaminerade lärare så behöver du arbeta i ett av de fyra länderna (Italien, Frankrike, Sverige eller Rumänien) och du behöver vara registrerad hos eTwinning först. Om du inte har registrerat dig så gör det här: https://www.etwinning.net/

Om du är en erfaren lärare och är intresseradav bli mentor så kan du gå med i kursen som heter "Mentoring in Schools MOOC" som startade den 15 maj på European School Net. Länken för att registrera dig är: http://www.europeanschoolnetacademy.eu/web/mentoring-in-schools

Aktiviteterna startar i mitten/slutet av maj och varar till november 2017.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Malmö stads skolor. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms