Curs Virtual de Periodisme i Comunicació Intercultural #ComuniCanvi IV – Racismes Mediàtics Post-Covid,
Organitzat per l’Associació Intercultural Llatins per Catalunya i el grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, amb el patrocini d’Espai Societat Oberta i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es durà a terme del 26 de gener al 25 de febrer, de 17 h a 19 h, a través de la plataforma bluejeans.

Programa:

Sessió 1: Imaginaris racistes a través de la imatge, amb Aldemar Matias, Heidi Ramírez del col·lectiu New voices New futures. Dimarts 26 de gener, de 17 h a 19 h. (castellà)

Sessió 2: Antigitanisme als mitjans de comunicació, amb Pedro Casermeiro de Rromane Siklǒvne. Dijous 4 de febrer, de 17 h a 19 h. (català)

Sessió 3: Anàlisi de la Covid-19 com a agreujant del racisme contra comunitats asiàtiques i asiàtics descendents, amb Paloma Chen de Catarsia. Dijous 11 de febrer, de 17 h a 19 h. (castellà)

Sessió 4: El discurs dels mitjans de comunicació cap a les comunitats racialitzades, amb Xavier Giró de l’Observatori de la Cobertura de Conflictes. Dijous 18 de febrer, de 17 h a 19 h. (català)

Sessió 5: La construcció històrica de la islamofòbia i la representació en els mitjans de comunicació, amb Salma Amzian. Dijous 25 de febrer, de 17 h a 19 h. (castellà).

Aquesta formació és gratuïta i amb el 70% d’assistència es donarà una certificació d’assistència. Més informació:  info@llatins.org.

Coordina: Omaira Beltrán Sánchez
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Noms i cognoms *
Professió -  Ocupació *
Institució - Empresa - Mitjà *
DNI - Passaport (No obligatori - per la certificació)
Mòbil (no obligatori)
Ciutat *
Ens agradaria saber si assistiràs tots els dies o només alguns: *
Required
Quina és la teva motivació per assistir al curs? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Llatins per Catalunya. Report Abuse