Kako da klijenti zovu tebe, a ne ti njih – meetup u Startit Centru Subotica
Događaj će se održati u četvrtak 15.novembra u Startit Centru Subotica.

Ako uspeh u honorarnim poslovima ne zavisi samo od kvaliteta tvoje usluge, od čega onda zavisi?
Na osnovu višegodišnjeg freelance iskustva u kreiranju sadržaja za društvene medije, Aleksandra Petrovski će sa tobom podeliti 5 stubova uspeha “slobodnih umetnika”, odnosno kako da dođeš u situaciju da klijenti zovu tebe, a ne ti njih i da biraš sa kim želiš da sarađuješ.
Bonus ideje biće šta sve možeš da radiš ukoliko ti dobro ide pisanje za web (ili planiraš time da se baviš) i kako da što bolje formiraš ponudu, odnosno naplatiš svoje usluge.

O predavaču
Aleksandra Petrovski je kreatorka sadržaja, strateg sadržaja i copywriter. Od početka ove godine urednica online magazina Coca-Cola Srbija.
Aleksandra ima 18 godina iskustva rada u medijima. Nakon dnevne i periodične štampe, radija (radio JAT) i televizije (3K) svoje novinarsko iskustvo sublimirala je radom na Mondo.rs, jednom od najposećenijih domaćih informativnih portala, gde je 5 godina bila član uredničkog kolegijuma.
Trentuno se primarno bavi Brand Storytellingom i edukacijom kreatora sadržaja. Kao konsultant pomaže web piscima da skrate put do uspešne karijere, blogerima da postave kvalitetne osnove svog bloga, a biznisima da maksimiziraju nastup na društvenim medijima kreirajući efektne priče.
Aleksandra je urednica biblioteke Uspeh izdavačke kuće Finesa i moderatorka i urednica programa Webiz edukacija.
Posebno je ponosna što kao mentorka u oblasti ličnog brendiranja na društvenim mrežama pomaže ekonomskom osnaživanju žena u ruralnim sredinama.

Prijave
Događaj je zakazan za 15. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service