Aanvraag tegemoetkoming definitief geannuleerde auteurslezing
Als je geplande lezing definitief geannuleerd moet worden als gevolg van de coronacrisis, betekent dat inkomensverlies voor jou als auteur. Literatuur Vlaanderen wil dit inkomensverlies deels opvangen. Je kunt ervoor kiezen om voor definitief geannuleerde lezingen tóch de subsidie van 100 euro te laten uitbetalen. Dit kan onder bepaalde voorwaarden.

- De tegemoetkoming geldt voor lezingen waarvoor al subsidie werd toegekend.
- De geplande datum van de lezing moet vallen in de periode waarvoor de maatregelen van de overheid over recreatieve activiteiten gelden. Voorlopig is dat tot en met 3 mei. Als de overheid beslist om de geldigheidsduur van die maatregelen te verlengen, komen ook de goedgekeurde gesubsidieerde lezingen voor die extra periode in aanmerking voor een tegemoetkoming. Je kunt in dat geval dit formulier op een later moment een tweede keer invullen.
- Je geeft zelf via dit formulier aan dat je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Je doet dit bij voorkeur zo snel mogelijk en ten laatste op 30 september 2020.
- De tegemoetkoming is alleen mogelijk voor lezingen die definitief geannuleerd werden, niet voor lezingen die naar een later moment verplaatst worden.
- Als je een tegemoetkoming ontvangt, kan je de lezing later niet alsnog verplaatsen en opnieuw subsidie aanvragen.
- Een geannuleerde lezing waarvoor je tegemoetkoming aanvraagt, telt mee voor je maximum van 15 gesubsidieerde lezingen voor 2020.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy