Inschrijving gastgezinnen voor de West-Europese conferentie van het Model European Parliament in Den Haag
Beste geïnteresseerde,

Hartelijk dank voor uw interesse en welwillendheid om tijdens de WEMEP-conferentie scholieren in uw huis welkom te heten. Het zal, zoals eerder gezegd, gaan om de periode van donderdagavond 17 november, wanneer de deelnemers aankomen, tot dinsdag 22 november, wanneer zij weer zullen vertrekken naar hun eigen woonplaats. Het gaat om scholieren in de leeftijd van 15 tot 18 jaar, overwegend afkomstig uit West-Europese landen. Elke dag hebben wij vanaf 9:00 een programma, dus de leerlingen worden de hele dag bezig gehouden. Uw rol als gastgezin gaat hierbij voornamelijk om twee keer het avondeten te verzorgen, de ochtenden gedurende hun verblijf een ontbijt aan te bieden en verder een bed of matras beschikbaar te stellen waarop zij kunnen slapen. Het zou fijn zijn als u de deelnemers kunt helpen met het vervoer naar de eerste locatie van het dagprogramma, bijvoorbeeld door hen het OV uit te leggen of fietsen te lenen. U hoeft hen niet zelf wegwijs te maken in Den Haag.Praktische zaken staan in dit formulier. Via dit formulier kunt u zich inschrijven als gastgezin, maar het is ook mogelijk om eerst vragen te stellen om onduidelijkheden weg te nemen. Voelt u zich vrij om met onderstaanden contact op te nemen!

Contactpersonen voor de gastgezinnen zijn Tim Vervenne en Niek Blok.

Tim Vervenne:
T: +31 6 33731834
E: timvervenne@hotmail.com

Niek Blok
T: +31 6 29157857
E: niekblok@hotmail.com

Is het mogelijk dat u in de periode van 17 tot 22 november voor twee scholieren als gastgezin fungeert in Den Haag?
Hoeveel slaapplaatsen zijn er in uw huis beschikbaar voor scholieren? (We raden u aan tenminste 2 scholieren in huis te nemen, uit ervaring blijkt dat dit fijner is dan slechts 1 omdat deze scholier dan op zichzelf is aangewezen in een nieuwe omgeving.)
Heeft u een voorkeur voor jongens of meisjes? (Scholieren worden door onze organisatie niet gemengd in een gastgezin geplaatst)
Zou u geïnteresseerd zijn in een informatieavond over gastgezinnen? Deze avond zal dan in de aanloop van de conferentie georganiseerd worden om kennis te maken met de organisatie en de laatste details door te spreken
Heeft u er problemen mee als er scholieren zijn die alleen het Engels machtig zijn? Houdt er rekening mee dat het merendeel van de deelnemers niet Nederlandstalig is.
Kent u het Model European Parliament, en zo ja waarvan? Zo nee, hoe bent u bereikt met de vraag of u gastgezin wilt worden?
Your answer
Zou u hier uw contactgegevens kunnen delen, dan kunnen wij contact met u opnemen. Het liefst ontvangen wij uw telefoonnummer, e-mailadres en adres in Den Haag. Dit formulier is elektronisch beveiligd en wij zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Your answer
Heeft u nog vragen, opmerkingen of andere dingen die u kwijt wilt?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms