Prenos veščin: računalniške igre
Na novembrskem dogodku Prenos veščin predstavljamo potencial industrije računalniških iger s stališča visoke dodane vrednosti, ki jo ta industrija prinaša, in ugotavljamo, kakšno je stanje industrije iger v Sloveniji. Zato smo v virtualni studio Centra za kreativnost v petek, 20. novembra 2020 povabili Marka Grguroviča (Triternion), Matjaža Požlepa (Art Rebel 9), Boštjana Troho (Karo, ex Zootfly), Primoža Strajnarja (Tricky Tribe) in ilustratorja Mateja Jenka.

Individualno svetovanje bo potekalo 20. in 23. novembra z vsakim izmed gostov, za katere smo razpisali 10 30-minutnih terminov. Prosimo vas, da v primeru prijave na individualno svetovanje izberete termin v Doodle koledarju in pošljete svoj CV, ki ga bomo posredovali izbranemu svetovalcu, na info@czk.si.
Email address *
Ime in priimek *
Telefonska številka *
Organizacija
V sklopu dogodka Prenos veščin: računalniške igre, ki bo potekal 20. novembra 2020 v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani, se prijavljam na sledeče dogodke: *
V primeru, da se želite prijaviti na individualno svetovanje, nadaljujte na naslednje vprašanje.
Required
Prijava na individualno svetovanje
V primeru prijave na individualno svetovanje izberite razpoložljiv 30-minutni termin, ki je za posameznega svetovalca razpisan na: https://doodle.com/poll/4z3pezfms33zdy9e in pošljite svoj življenjepis na info@czk.si.
GDPR
*Posredovane informacije bomo zaupno in v skladu z zakonodajo EU, ki ureja področje varovanja osebnih in zaupnih podatkov, obravnavali sodelavci Centra za kreativnost in jih bomo uporabili samo za primere obveščanja o prijavljenih dogodkih.

Če želite biti obveščeni o ostalih dogodkih Centra za kreativnost in drugih novicah spremljajte spletno stran www.czk.si ali se naročite na novičnik CzK - http://eepurl.com/dEF5ub
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy