Online inschrijvingsformulier van Wijkgezondheidscentrum De Bruggen
Sint-Pietersnoordstraat 40A – 8000 Brugge – Tel.: 050 31 55 01 – Fax: 050 31 83 05
U wenst in te schrijven in WGC De Bruggen? Welkom!
U houdt best uw identiteitskaart en ziekenfondsgegevens bij de hand.

Wat betekent inschrijven in WGC De Bruggen?

• Na inschrijving kunt u in WGC De Bruggen terecht voor kwaliteitsvolle zorgen door een interdisciplinair team. Dit team bestaat in de eerste plaats uit huisartsen en verpleegkundigen. Daarnaast kan u ook terecht bij een psycholoog, een diëtist, een maatschappelijk werker en een pedicure (op verwijzing van één van de artsen).

• Als WGC sluiten wij een overeenkomst af met het ziekenfonds waardoor u niets betaalt voor de basiszorgen door artsen en verpleegkundigen. Meer uitleg over het forfaitaire betalingssysteem vindt u op www.vwgc.be

• De inschrijving betekent wel dat u altijd beroep doet op één van de huisartsen of verpleegkundigen van het WGC, behalve ’s nachts, in het weekend of op feestdagen. Als u naar een andere huisarts of thuisverpleegkundige dienst gaat, wordt dit door uw ziekenfonds niet terugbetaald.
Als u dringend een huisarts nodig heeft in het weekend of ’s nachts, kunt u terecht bij de huisartsenwachtdienst Groot-Brugge via het nummer 1733. U betaalt de huisarts van wacht, en krijgt nadien bij ons dit bedrag, met uitzondering van het remgeld, terugbetaald.

• Om u in te schrijven dient u in regel te zijn bij uw ziekenfonds.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy