Online inschrijvingsformulier van Wijkgezondheidscentrum De Bruggen
blankenbergse steenweg 178 – 8000 brugge – Tel.: 050 31 55 01 – Fax: 050 31 83 05
U wenst in te schrijven in WGC De Bruggen? Welkom!
U houdt best uw identiteitskaart en ziekenfondsgegevens bij de hand.

Wat betekent inschrijven in WGC De Bruggen?

• Na inschrijving kunt u in WGC De Bruggen terecht voor kwaliteitsvolle zorgen door een interdisciplinair team. Dit team bestaat in de eerste plaats uit huisartsen en verpleegkundigen. Daarnaast kan u, zoals voorheen in Huisartsenpraktijk De Brug, ook terecht bij psychologen, diëtist en pedicure.

• Als WGC sluiten wij een overeenkomst af met het ziekenfonds waardoor u niets betaalt voor de basiszorgen door artsen en verpleegkundigen. Meer uitleg over het forfaitaire betalingssysteem vindt u op www.vwgc.be

• De inschrijving betekent wel dat u altijd beroep doet op één van de huisartsen of verpleegkundigen van het WGC, behalve ’s nachts, in het weekend of op feestdagen. Als u naar een andere huisarts of thuisverpleegkundige dienst gaat, wordt dit door uw ziekenfonds niet terugbetaald.
Als u dringend een huisarts nodig heeft in het weekend of ’s nachts, kunt u terecht bij de huisartsenwachtdienst Groot-Brugge tel 1733. U betaalt de huisarts van wacht, en krijgt nadien bij ons dit bedrag, met uitzondering van het remgeld, terugbetaald.

* Om in te schrijven dient uw ziekenfonds in regel te zijn. Als dit niet het geval is of bij vragen, neemt u best telefonisch contact op met het Wijkgezondheidscentrum op het nummer 050/315501.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms