Συνέδριο «Ποιότητα στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση - Σύγχρονες Τάσεις και Καινοτόμες Προσεγγίσεις: Το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς» ____________________________________ Φόρμα Εγγραφής
Τρίτη 25 Ιουνίου 2019. Ώρα 17:00-20:30
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 9, Λάρισα
Επικοινωνία: synedrio@dimitra.gr
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα: https://www.qc-vet.eu/el/
Επίθετο *
Όνομα *
Οργανισμός/Φορέας για τον οποίο εργάζεστε/εργαζόσασταν τα τελευταία έτη: *
Διεύθυνση Φορέα-Οργανισμού
Είστε εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων:
Clear selection
Email *
Τηλέφωνο
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος το οποίο χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο συνέδριο. Tα προσωπικά σας δεδομένα είναι πιθανό να διαδιβαστούν στον χρηματοδότη, ή στους εταίρους του προγράμματος που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το χρονικό διάστημα διατήρησης των δεδομένων είναι 5 έτη. Σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία, και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: synedrio@dimitra.gr.
Επιλογή ενημέρωσης για τις δράσεις και τα προγράμματα του "ΔΗΜΗΤΡΑ"
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ», εφόσον συμφωνείτε, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail) για την ενημέρωσή σας για τις δράσεις και τα προγράμματά του και θα επικοινωνεί μαζί σας για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί. Σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία, και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στo e-mail: synedrio@dimitra.gr.
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό "ΔΗΜΗΤΡΑ" *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy