Syyskokous 26.11.
Tervetuloa Oulun korkeakoulujen taidepiiri Tapiiri ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 26.11.2020 klo 17. Kokous pidetään Tellus Stagella Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Paikan päällä suositellaan vahvasti maskin käyttöä ja turvavälien noudattamista mahdollisuuden mukaan. Tapiiri tarjoaa osallistujille kertakäyttöiset kasvomaskit, mutta oman maskin käyttöä suositellaan. Tarjolla on myös käsidesiä. Tulethan paikalle vain terveenä!

Kokoukseen voi poikkeusolosuhteista johtuen osallistua myös etänä Zoomin kautta. Valitsethan siis ilmoittautumislomakkeesta tuletko paikalle etänä vai fyysisesti, sillä linkki Zoomiin lähetetään etäosallistujiksi ilmoittatuneille. Mikäli ilmoittaudut paikalle tulevaksi mutta päätät myöhemmin osallistua etänä, ole meihin yhteydessä s-postitse.

MIKÄ: Tapiirin Syyskokous
MISSÄ: Tellus Stage, Linnanmaan kampus, 90570 Oulu // ZOOM
MILLOIN: To 26.11. klo 17

Muistathan että voit asettua ehdolle hallitukseen niin paikan päällä kuin etänäkin!

//

Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja tullaan käyttämään Tapiiri ry:n Syyskokouksen osallistujatietojen kokoamiseen. Tiedot näkee vain Tapiiri ry:n hallitus. Tietoja säilytetään kolme viikkoa tapahtuman jälkeen. Tapahtumarekisterin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa https://docs.google.com/document/d/1pp1C3S8mKttexhmuR90xQ8fH2KiR3H1a6x16czFLQ6M/edit?usp=sharing

OYY:n korona-ajan tapahtumaohjeistusten mukaan osallistujatietoja säilytetään kolme viikkoa tapahtuman jälkeen mahdollisten tartuntautiselvitysten varalta. Tulethan mukaan vain terveenä!
Sähköpostiosoite *
Osallistujan nimi (Etu- ja sukunimi) *
Osallistun Syyskokoukseen *
Kysymyksiä? Terkkuja?
Tulethan mukaan vain terveenä! Jos et pääsekään tulemaan, ilmoita siitä meille Tapiiri-chatissa Whatsapissa tai s-postitse tapiirioulu@gmail.com. Samaan osoitteeseen voi myös laittaa mitä tahansa kysymyksiä kokoukseen liittyen!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy