Magadnál vagy?
Ha a jelenben vagy, akkor a magad dolgával törődsz. Minden, amit arról gondolsz, hogy mi történik veled, már fikció. Amint felcímkézzük a megélést, már nem vagyunk a jelenben. Az pedig, hogy jól vagy rosszul érezzük magunkat, annak a függvénye, hogy milyen gondolatot hisszük el arról, ami velünk történt.

Ha mások vagy Isten dolgába avatkozol, akkor már nem vagy otthon, nem vagy a saját életedben, azaz nem vagy az ITT ÉS MOSTban. Vagy ahogy a magyar nyelv mondja: “Nem vagy magadnál” – (mert ilyenkor már másnál vagy). Ahogy Byron Katie mondaná, nem vagy ébren. Katie szerint az univerzum egy kedves és barátságos hely. Szerinte az szabadít fel, ha hajlandóak vagyunk elfogadni és megszeretni azt, ami VAN.

A workshopon Byron Katie 4 kérdéses módszerével dolgozunk, ami “The Work” néven vált ismertté. Katie olyan módszert dolgozott ki, ami segít rálátni arra a helyzetre, amiben úgy érzed el vagy akadva, ami lebénít, megbetegít, dühít, vagy akadályoz. 4 kérdéses módszerét gyakran használom én life coaching üléseken, és a segítségével sokszor éveken át cipelt negatív érzésekre, blokkokra sikerül egy alkalom alatt ránézni.

Katie módszere segít szembenézni azokkal a félelmekkel, amiket a múltból hozunk és a jövőre vetítünk. Ezáltal visszakerülni az ITT és MOSTba, ahol nincs félelem. Segít meglátni, elfogadni és megszeretni azt, ami VAN. És így megbékélni és elengedni azt, ami feszít, blokkol, ami fáj.

A workshopot Király Emese ICF ACC coach, kommunikációs tréner vezeti. Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen:
emese@zuango.hu

Létszám: minimum 4 fő - maximum 8 fő
Időpont: 2017. november 12., 10:00-17:00
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.

A foglalkozás díja 13.000 forint, amelynek befizetésével a Feldmár Intézet nonprofit programjait is támogatod.

A részvételi díjat befizetheted Ticketportalon (a jelentkezés feltétele):
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=143105

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Szeretettel várunk!
Feldmár Intézet

Név:
Your answer
E-mail cím:
Your answer
Számlázási cím:
Your answer
Telefonszám:
Your answer
Üzenet, kérdés, kérés:
Your answer
Byron Katie
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms