Magadnál vagy? - Önismereti Workshop
A workshopon Byron Katie 4 kérdéses módszerével dolgozunk, ami “The Work” néven vált ismertté. Katie olyan módszert dolgozott ki, ami segít rálátni arra a helyzetre, amiben úgy érzed el vagy akadva, ami lebénít, megbetegít, dühít, vagy akadályoz.

A workshopon a módszerrel dolgozunk önismereti céllal, saját témán, kiscsoportban:

JELENLÉT vs JÖVŐRE vetített MÚLTBELI FÉLELMEK
Byron Katie önismereti módszere segít szembenézni azokkal a félelmekkel, amiket a múltból hozunk és a jövőre vetítünk. Ezáltal visszakerülni az ITT és MOSTba, ahol nincs félelem. Segít meglátni, elfogadni és megszeretni azt, ami VAN. És így megbékélni és elengedni azt, ami feszít, blokkol, ami fáj.

JELENLÉT - ÖNMAGAD
Ha a jelenben vagy, akkor a magad dolgával törődsz. Minden, amit arról gondolsz, hogy mi történik veled, már fikció.
Amint felcímkézed a megélést, már nem vagy a jelenben. Az pedig, hogy jól vagy rosszul érzed magad, annak a függvénye, hogy milyen gondolatot hiszel el arról, ami veled történt.

ITT és MOST
Ha mások vagy Isten dolgába avatkozol, akkor már nem vagy otthon, nem vagy a saját életedben, azaz nem vagy az ITT ÉS MOSTban. Vagy ahogy a magyar nyelv mondja: “Nem vagy magadnál” – (mert ilyenkor már másnál vagy).
Ahogy Byron Katie mondaná, nem vagy ébren. Katie szerint az univerzum egy kedves és barátságos hely. Szerinte az szabadít fel, ha hajlandóak vagyunk elfogadni és megszeretni azt, ami VAN.

"Katie 4 kérdéses módszerét gyakran használom én life coaching üléseken, és a segítségével sokszor éveken át cipelt negatív érzésekre, blokkokra sikerül egy alkalom alatt ránézni. "

A workshopot Király Emese ICF ACC coach, kommunikációs tréner vezeti. Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen:
emese@zuango.hu

Létszám: minimum 6 fő - maximum 10 fő
Időpont: 2018. NOVEMBER 24., szombat, 10:00-17:00
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.

A foglalkozás díja 13.000 forint*, amelynek befizetésével a Feldmár Intézet nonprofit programjait is támogatod.

A workshop díját  a Ticketportalon tudod befizetni (a jelentkezés feltétele):**
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=143105

Vagy megvásárolhatod személyesen is, a Ticketportal irodákban országszerte (részletekért kattints a linkre):
https://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

*A workshop résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Túljelentkezés esetén igyekszünk az adott féléven belül újabb csoportot indítani, ugyanazzal a tematikával és vezetővel. Aluljelentkezés esetén a workshop elmarad, és a tréning díját visszatérítjük. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni a workshopon (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

**A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel! A jegy megvásárlásával és az űrlap kitöltésével a regisztrációd teljes. A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.


Szeretettel várunk!
Feldmár Intézet


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név: *
E-mail cím: *
Számlázási cím: *
Telefonszám: *
Üzenet, kérdés, kérés:
Byron Katie
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy