Ansökan, D20 gruppledare 22/23
D20 är Eventutskottets nyaste grupp, och är i praktiken väldigt lik AktU, förutom att de lägger allt fokus på allting rollspel. Eftersom gruppen är väldigt ung har de inte mycket historia eller förväntningar bakom sig, så det finns många möjligheter för att sätta sin egen prägel på gruppen ifall man har specifika ambitioner för en rollspelsförening.

Som gruppledare för D20 är det ditt ansvar att välja in resten av gruppen, leda dem under verksamhetsåret, och se till att arbetet blir gjort. Du kommer behöva planera gruppens möten, hålla kontakten utåt, och vara beredd på att hjälpa till om någon i gruppen känner sig överbelastad. Som gruppledare är det positivt om du är strukturerad, kan delegera arbete till andra, och tål att ta kritik på ett bra sätt.
D20s event är av nödvändighet längre än andra gruppers event, på cirka 5 timmar. Av den anledningen finns det vissa veckor då arbetsbelastningen kan vara lite högre, på cirka 6 timmar med lunchmöte inkluderat. Det är dock inte varje vecka, och gruppledaren behöver inte närvara på alla gruppens aktiviteter.

För frågor kan du kontakta Michelle Krejci på michelle.krejci@d-sektionen.se, eller Erik Halvarsson på aktivitetshanterare@d-sektionen.se

Ansökan stänger den 15 maj 23:59.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
För- och efternamn *
Mailadress *
Program *
Årskurs *
Datahanteringspolicy
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med D-sektionens policy kring datahantering: https://d-sektionen.se/wp-content/uploads/2018/05/Policy-datahantering-D-sektionen.pdf *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Datateknologsektionen. Report Abuse