The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

Какъв е според теб средният успех на държавата в грижата за децата?
Здравей и добре дошъл/ла в анкетата на Национална мрежа за децата във връзка с нашия Бележник!

КАКВО Е БЕЛЕЖНИК?
Бележник е доклад, който Национална мрежа за децата издава всяка година. В него разглеждаме какво държавата е обещала, че ще направи за децата, обмисляме дали го е изпълнила през годината и предлагаме как може да се справя по-добре занапред. И както във всеки друг бележник, който учениците носят със себе си в училище, така и в този Бележник държавата получава оценки от 2 до 6.
Повече за Бележника можеш да научиш тук: http://nmd.bg/campaigns/belezhnik/

ЗАЩО ПРАВИМ ТАЗИ АНКЕТА?
Бележникът опитва да отговори на въпроса "Какъв е средният успех на държавата в грижата за децата?" Каним те да се включиш и също да поставиш своята оценка! Искаме Бележник 2017 да отразява не само мненията на експертите, но и на всички хора, които се вълнуват от живота на децата в България.
Отговаряйки на въпросите в анкетата, ти поставяш своята оценка. Оставили сме възможност и за това да отправиш и препоръки към държавата за това как може да се справя по-добре в грижата си за децата занапред – ние ще се погрижим да ги представим през пролетта, когато ще представим пред правителството и самия Бележник

Анкетата е разделена на пет части, отговарящи на петте области на Бележник 2017. Към всяка от тях сме добавили информация, ако искаш да разбереш за какво се отнася тя и защо е важна.
Можеш да дадеш своите отговори в една или повече от петте части на анкетата.

Анкетата е напълно анонимна и ще се използва само за целите на разработването на Бележник 2017.

В края на анкетата можеш да оставиш адрес на електронна поща, ако желаеш да те информираме за резултатите от анкетата, както и за да получиш електронно готовия Бележник 2017.

Анкетата е активна до 22 януари 2017 г., 23:59 ч.

Ако имаш въпроси или коментари, моля, не се колебай да пишеш на office@nmd.bg.

Благодарим ти!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms