Пријава за пред-акцелераторска програма
Наменета за индивидуалци и претприемачи кои имаат бизнис идеја или бизнис во зачеток, а имаат потенцијал да го развијат до следното ниво.
1. Име на проектот или стартап компанијата: *
Your answer
2. Име и презиме на апликантот: *
Your answer
3. Датум на раѓање: *
MM
/
DD
/
YYYY
4. E-mail адреса: *
Your answer
5. Телефонски број: *
Your answer
6. Претставете го тимот кој ќе работи на проектот: *
Your answer
7. Опишете ја вашата бизнис идеја: *
Your answer
8. Каква е услугата или производот кој вие го нудите / сакате да го понудите на пазарот? На каква потреба на клиентите давате решение? *
Your answer
9. Опишете го вашиот бизнис модел: *
Your answer
10. Кој е вашиот пазар во моментот? *
Your answer
11. Зошто сакате да ја посетувате програмата? *
Your answer
12. Дали сте во можност да ја посетувате програмата во текот на работно време? *
13. Кои се некои од најголемите предизвици со кои што во моментот се соочувате и како планирате да ги разрешите? *
Your answer
14. Каква поддршка ви е потребна од ЦЕЕД Хаб Скопје? *
Your answer
15. Како дознавте за програмата? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service