Formulari d'inscripció
La Open Orientació Santa Eulàlia és una activitat enfocada com a iniciació al món de la orientació, per a gaudir amb total independència i autonomia, sols o acompanyats, que podeu fer el dia i hora que us convingui al llarg del període de temps en què estarà vigent aquesta activitat, del 12 de febrer al 2 de maig de 2021.

S’ha establert un import mínim de 3 € per a cada persona que vulgui participar de manera oficial, rebent el seu Codi d’Activitat i entrant a les classificacions. El 100% de la inscripció va destinat al Banc dels Aliments de Barcelona. Qui ho desitgi voluntàriament pot ampliar la seva aportació. L'ingrés es realitzarà directament a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, a través del següent enllaç:

https://www.bancdelsaliments.org/ca/donacio_empreses_recapte/club-excursionista-esparreguera-open-orientacio-solidari-santa-eulalia/_id:324/

Un cop enviat el formulari d'inscripció, trobareu de nou l'enllaç per a efectuar la vostra donació al Banc dels Aliments. Un cop feta, i per a què la inscripció sigui definitiva, heu de reenviar el correu rebut justificatiu de la vostra aportació a clubexcursionistaesparreguera@gmail.com.

A la recepció del vostre correu, rebreu un Codi d’Activitat, que us servirà de control del vostre progrés. Així mateix, us facilitarem el mapa de la zona de l’activitat, que podreu recollir a JM Moda, carrer Hospital 15, un cop completada la vostra inscripció.

Els tres participants que aconsegueixin completar en el menor temps possible la totalitat de les fites que composen aquesta activitat, rebran com a premi el llibre “Descobreix Esparreguera”, amb el que podreu conèixer el nostre entorn i gaudir dels recorreguts presentats al llibre. Així mateix, els deu participants que aconsegueixin completar en el menor temps possible la totalitat de les fites, obtindran el dret a participar de franc a la propera edició de la Cursa d’Orientació Vila d’Esparreguera.

Gaudiu de l'activitat, compartiu les vostres fotos de la ruta, etiqueteu-nos (@CExEsparreguera) i feu servir els hasthags #OpenOrientacioCEE i #OrientacioCEE. Volem viure amb vosaltres i compartir les vostres experiències! Però, per damunt de tot, sigueu responsables i cuideu el nostre entorn i la vostra salut. Ens veiem a la muntanya!

INFORMACIÓ ESPECÍFICA PER A LES UNITATS FAMILIARS:

Si participeu amb els vostres fills, no us cal inscriure a tots els membres de la vostra unitat familiar! Ompliu el formulari amb les dades d'un dels progenitors. La resta de participants conformen el vostre "equip". Treballant en equip, optimitzareu la vostra recerca i gaudireu més de l'activitat.

És possible que hagueu tingut coneixement del nostre Open Orientació Solidari Santa Eulàlia a través de l'escola o l'institut d'algun dels vostres fills. Si és així, agrairem indiqueu el seu nom a l'apartat corresponent: volem premiar el centre que més alumnes aporti a nivell d'inscripcions!
Email address *
La inscripció és individual o familiar *
Si és familiar, heu tingut constància de l'activitat pel centre educatiu dels vostres fills?
En cas positiu, indiqueu el nom del centre:
Per a unitats familiars, poseu nom al vostre equip:
Nom i cognoms (inscrit adult) *
DNI / NIE *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Número de mòbil *
Adreça *
Població *
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018, LOPD-GDD i en el Reglament Europeu 2016/679, RGPD de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Club Excursionista Esparreguera, entitat responsable, informa als seus clients i usuaris, que les dades de caràcter personal, imatges o fotografies recollides en el present formulari, fulls d'inscripció o qualsevol document relacionat amb la recollida o tractament de dades i imatges, seran objecte de tractament automatitzat en un fitxer, amb la finalitat d'atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè amb les següents finalitats:- Obligacions pròpies d'una entitat esportiva-formativa.- Gestió s circulars informatives.- Inclusió en esdeveniments, competicions i programes esportius. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades i les de limitació i oposició del tractament, mitjançant un escrit a la nostra adreça: Zona Piscina Municipal, s/n, Apartat Correus 62, 08292, Esparreguera, Barcelona. A partir de la signatura del següent formulari vostè autoritza expressament el tractament de les seves dades e imatges de caràcter personal per a la finalitat especificada, per part de Club Excursionista Esparreguera. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy