Word donateur
Beste Amuze liefhebber,

Amuze vraagt elk jaar verschillende subsidies aan om een nieuwe voorstelling te ontwikkelen, maar de aan te vragen bedragen worden steeds kleiner en de toekenningen onzekerder. Om aan de kwaliteit te voldoen die we als stichting voor ogen hebben kunnen we echter maar tot op zekere hoogte bezuinigen. Daarom proberen wij steeds meer zelfvoorzienend te zijn.

Op 14 februari brengt Amuze sinds enkele jaren Valentijnsserenades aan de deur. Dit brengt naast een heel bijzondere dag, ook extra geld op voor de stichting. Daarnaast zijn wij sinds een tijdje in te huren voor gelegenheden. Niets mooier dan onze kosten te dekken met dat wat we leuk vinden om te doen. Toch kunnen we van deze inkomsten vaak niet of niet volledig onze kosten dekken.

Om in de toekomst mooie muziektheatervoorstellingen te kunnen blijven maken kunnen we donaties goed gebruiken. Onze donateurs beschouwen wij als 'Vrienden van Amuze' en kunnen rekenen op onze dankbaarheid.
Via onderstaand formulier kunt u laten weten hoe u ons wilt steunen.

Ik steun Amuze *
met een bedrag (in hele euro's) van: *
Your answer
af te schrijven van rekeningnummer: *
Your answer
Ten name van: *
Your answer
e-mailadres: *
Your answer
Geet u toestemming aan Amuze voor het verwerken van je persoonsgegevens? *
Om dit formulier te kunnen voltooien hebben wij toestemming nodig om de door u ingevoerde gegevens te kunnen verwerken. Wat wij met deze gegevens doen is te vinden op http://amuze.org/privacy
Required
Wilt u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan eenvoudig via een link onderaan de nieuwsbrief zelf.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service