Assisterande tränare - Dinamo Zagreb
Roligt att du är intresserad av att medverka som hjälptränare vid Dinamo Zagrebs clinics i påsk. Du kommer gå parallellt med en akademitränare från Dinamo Zagreb och planera och genomföra träningarna tillsammans. Det är viktigt att du som anmäler dig har stor erfarenhet som tränare och har en positiv attityd.

Ingen ersättning utgår men du får träningsställ, lunch, fika samt diplom från Dinamo Zagreb som visar att jobbat på deras clinics. Framför allt får du en "tränarkurs" där du går sida vid sida med coacher från Dinamo Zagrebs akademi.

Tidigare års hjälptränare brukar vara mycket nöjda efter clinicen. Det brukar vara väldigt många som vill vara med så vi kan inte garantera alla en plats. Det viktigaste är att du är van att träna barn och vill bidra till deras upplevelse. Vi återkommer inom kort till de tränare som vi kan erbjuda plats.
Vilken clinic vill du vara med på? *
Required
Berätta lite om dig själv. Din bakgrund och varför du vill vara med som assisterande tränare. På vilket sätt kan du bidra till att göra barnens upplevelse ännu bättre? *
Nuvarande lag/förening *
Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tröjstorlek *
Ev. matalleriger/specialkost
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy