Tenzin Wangyal Rinpocse online tanítása a magyar szanghának a Zoom-on- november 28. szombat 16.00-17.30
A tanítás mindenki számára nyitott és ingyenes.
Kérjük, add meg az emailcímedet, ahova a csatlakozáshoz szükséges információkat elküldjük.

A csatlakozáshoz a Zoom alkalmazás letöltése szükséges: zoom.us/download

A magyar nyelvű fordítás a Zoom-on belül lesz elérhető.

Kérjük ügyelj a pontos emailcím megadására, mert automatikus üzenet érkezi arra. Amennyiben elgépeled az email címed nem kapod meg a csatlakozáshoz szükséges adatokat.

Email address *
Név *
Adatkezelési hozzájárulás (Ligmincha Magyarország adatkezelési szabályzat: shorturl.at/amG27) *
Required
TENZIN WANGYAL RINPOCSE
TENZIN WANGYAL RINPOCSÉRŐL
Tenzin Wangyal Rinpocse egyike a kevés Nyugaton élő bön mesternek. Folyékonyan és jól beszél angolul, így mély bölcsességét és az ősi tibeti tanításokat érthető és világos stílusban képes átadni úgy, hogy a nyugati emberek használni tudják azokat mindennapi életükben.
Rinpocse Indiában, Amritsarban született 1959-ben, miután a szülei a kínai megszállás elől elmenekültek Tibetből. Tíz éves korában avatták szerzetessé az indiai Dolanji mellett található Menri Kolostorban. Tanításokat kapott buddhista és bön mesterektől egyaránt, és elérte a Geshe fokozatot, amely a legmagasabb tanulmányi fokozat a hagyományos tibeti kultúrában.
Elhivatott vezetőként Rinpocsének közel 25 év tapasztalata van a nyugati világban élő gyakorlók vezetésében. 1991 óta az Egyesült Államokban él, ő a virginiai Charlottesville-ben lévő Ligmincha Intézet alapítója és spirituális vezetője. A szervezet (www.ligmincha.org) célja az ősi Tibet és a Zsangzsung Birodalom tanainak, művészetének, tudományának, nyelvének és irodalmának megőrzése.
A LIGMINCHA MAGYARORSZÁGRÓL
A Ligmincha Magyarország – Bön Buddhista Egyesület a Tenzin Wangyal Rinpocse által 25 évvel ezelőtt alapított Nemzetközi Ligmincha tagjaként a bön buddhista hagyomány élő megőrzését, valamint autentikus gyakorlását tűzte ki céljául, Rinpocse útmutatásai alapján. Közösségünk a Jakab Katalin által elkezdett missziót folytatva végzi tevékenységeit 2016 óta már önálló egyesületi formában is.

A Ligmincha Magyarország elsődleges célja, hogy Rinpocse tanításait elérhetővé tegye a magyar érdeklődők számára, ezzel segítve őket, hogy felismerjék lényegiségük határtalan természetét, valamint támogatva a bön buddhista hagyomány fennmaradását a a XXI. században.

Tevékenységeink:
Rendszeres (online) gyakorlások szervezése
Tenzin Wangyal Rinpocse internetes tanításainak szinkrontolmácsolása, valamint a tanítások elérhetővé tétele a közösség Facebook vagy a Youtube csatornáján keresztül.
Autentikus bön buddhista tanítók meghívása, és tanítások/átadások szervezése.
Tenzin Wangyal Rinpocse könyveinek fordítása és kiadása
További információ: www.facebook.com/ligmincha.hungary/ www. ligmincha.hu

Szervezetünk a Nemzetközi Ligmincha tagja, tevékenységünket önkéntes alapon végezzük és felajánlásokból finanszírozzuk működésünket..
Köszönjük, ha lehetőség szerint támogatod munkánkat.
Amennyiben van lehetőséged bármilyen összegű pénzbeli felajánlást tenni az alábbiak szerint várjuk:

Bank: MagNet Bank
Kedvezményezett neve: Ligmincha Magyarország
Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18532614
Közlemény: ADOMÁNY

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN számlaszám: HU40 1620 0151 1853 2614 0000 0000
S.W.I.F.T. BIC: HBWEHUHB

Egyesületünk várja a hagyományvonal és Tenzin Wangyal Rinpocse átadási módszere iránti aktív tagok, önkéntesek jelentkezését is. Elsősorban angol nyelvtudással rendelkező önkénteseket keresünk, természetesen mindenki mást szívesen várunk: ligmincha.mo@gmail.comSZERETNÉK HÍRLEVELET KAPNI A LIGMINCHA PROGRAMJAIRÓL, HÍREIRŐL *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy