Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023 - 2024

New Yorkin Suomi-koulu tarjoaa suomen kielen täydentävää opetusta kotona opitun kielen tueksi. Opetuksen tavoitteena on edistää myös suomalaisen kulttuurin tuntemusta. Oppimiskieli on suomi.

Opetus on ensisijaisesti tarkoitettu niille lapsille ja nuorille, joiden vanhemmista ainakin toinen on suomalaistaustainen. Oppilaaksi voivat hakea kouluvuoden aikana kolme vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset.

Leikki-ikäisten ryhmissä suomen kieltä opetellaan mm. laulujen, runojen ja leikkien avulla. Opetuksen kesto on 2 tuntia per kerta. Koululaisten ryhmissä harjoitellaan suomen kielen lukemista ja kirjoittamista. Opetuksen kesto on 4 tuntia per kerta. Tarjoamme tulevalle lukuvuodelle mahdollisuutta sisällyttää Etäkoulu Kulkurin verkkokursseja osaksi Suomi-koulussa opiskelua. Kyseessä on erillinen moduuli, joka on mahdollista ostaa etäkoulu Kulkurin kautta 7–15-vuotiaille oppilaille.

Opetus tapahtuu pääsääntöisesti Suomi-koululla osoitteessa 83 Christopher St, New York, NY 10014. Opetusta on noin joka toinen lauantai. Lukuvuoden koulupäivät päivitetään verkkosivulle  www.newyorkinsuomikoulu.com

Ilmoittamalla lapsen Suomi-kouluun, huoltaja sitoutuu käyttämään kodin ja koulun välisenä viestintäkanavana Google Classroomia

Sign in to Google to save your progress. Learn more
YLEISTÄ ILMOITTAUTUMISESTA, MAKSUSTA JA APURAHOISTA

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan sitovasti New Yorkin Suomi-koulun syys- ja kevätlukukaudelle 2023–2024.
* HUOM: Ilmoita saman perheen jokainen lapsi omalla erillisellä lomakkeella.

Kouluvuosi alkaa la 23. syyskuuta 2023 ja viimeinen koulupäivä on 8. kesäkuuta 2024. Opetuspäivät löytyvät koulumme verkkosivulta www.newyorkinsuomikoulu.com

LUKUVUOSIMAKSU
  • Lukuvuoden hinta 30.6.2023 mennessä ilmoittautuneille on $500/lapsi.
  • 30.7.2023 ilmoittautumisen jälkeen hinta on $550/lapsi.
Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun. Lasku tulee olla maksettuna 15.8.2023 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeinen ilmoittautumispäivä Suomi-Koulun lukuvuodelle 2023–2024 on 15.8.2023. Sen jälkeen ilmoittautuneita ei välttämättä pystytä sijoittamaan jo perustettuihin opetusryhmiin. 

FINLANDIA FOUNDATION NEW YORK METROPOLITAN CHAPTERIN APURAHAT & STIPENDIT

APURAHAT
Mikäli haet FFNYMC:n apurahaa, ilmoita se tässä hakemuksessa ja maksa lukuvuosimaksu 15.8 mennessä. Saat maksun suorittamisen jälkeen sähköpostilla erillisen apurahahakemuslomakkeen, joka tulee olla postitettuna ohjeiden mukaisesti 1. syyskuuta 2023 mennessä. Sen jälkeen lähetettyjä hakemuksia ei enää käsitellä. 

STIPENDIT
7–15-vuotiaille New Yorkin Suomi-koulun oppilaille on mahdollista hakea FFNYMC:n stipendiä etäkoulu Kulkurin erillisen suomen kielen ja kirjallisuuden tai suomi toisena kielenä verkkokurssille. Stipendin hakeminen edellyttää, että oppikokonaisuus on ostettu etäkoulu Kulkurista 15.8.2023 mennessä ja oppilaan lukuvuosimaksu Suomi-kouluun on maksettu 15.8.2023 mennessä. Sen jälkeen tehtyjä ilmoittautumisia ei enää oteta huomioon stipendihakemuksissa. 

RYHMÄJAOT

Opetuksen ryhmäjaot suoritetaan lapsen iän ja kielitaidon mukaan mukaan. Ryhmistä ja opettajista ilmoitetaan sähköpostitse ennen koulun alkua. HUOM! Lapsen ryhmä saattaa muuttua vielä koulun alkamisen jälkeen, jos lapsen ilmoitettu kielitaso ei vastaa opetustasoa, tai jos opettaja katsoo hänen sopivan paremmin toiseen ryhmään.

Ilmoittautumislomakkeella kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään ainoastaan New Yorkin Suomi-koulun ja Finlandia Foundation NY Metropolitan Chapterin toiminnassa tarpeen mukaan. New Yorkin Suomi-koulu liittyi osaksi Finlandia Foundation New York Metropolitan Chapteria lokakuussa 2020.

Mikäli sinulla on kysymyksiä ilmoittautumiseen liittyen, niin lähetä viesti finnishschoolnewyork@gmail.com
Oppilaan etunimi *
Oppilaan sukunimi *
Oppilaan syntymäaika (vuosi.kk.pvm.) *
Onko lapsesi osallistunut Suomi-koulun opetukseen aiemmin? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy