INSCRIPCIÓ AL CASAL ESCOLA PIA 2020
Inscripcions del 8 de maig al 19 de juny de 2020

Aquest any degut a la situació excepecional que estem vivint, seguiremt de forma rigorosa totes les recomenacions provinents del departament de Salut. Les primeres informacions que ens estan arribant ens diuen que seran grups reduïts, per això la configuració dels diferents grups serà en funció de l'edat i de l'ordre d'inscripció. Recomanem a les famílies per facilitar el bon funcionament del casal, que s'inscriguin el més aviat possible i respectar sobretot la data límit del tancament de les inscripcions.

La possibilitat de reenganxar-se més setmanes, serà en funció de com quedin els grups, i no es pot garantir, és per això que enguany seria important acotar al màxim les setmanes d'assistència al casal.


Per formalitzar l'inscripció s'ha de realitzar una paga i senyal de 30 euros a la següent compte corrent:
ES26 2100 1157 19 0200198022. Important posar el nom de l'infant al concepte i enviar per correu electrònic el comprovant bancari (amicscotazero@gmail.com).

En cas que no es pugui realitzar el casal degut a mesures restrictives es tornarà la totalitat de la paga i senyal.

Presentació de sol·licituds de subvencions per a activitats d'estiu 2020 (activitat, menjador, suport al monitoratge), del 4 de maig i fins a 10 dies hàbils a comptar del dia següent que s'aixequi l'estat d'alarma, poseu-vos en contacte al mail: amicscotazero@gmail.com


REUNIÓ DE PARES:

DIVENDRES 19 DE JUNY

INFANTIL (p2 a p5): a les 17:00

PRIMÀRIA/ESO (1er a ESO): a les 19:00

La reunió es realitzarà per Meet, el dia abans rebreu l'enllaç per connectar-vos amb la programació d'activitats, les famílies que no es puguin connectar per causes tècniques o d'horaris, tranquils, us passarem un mail molt detallat de la informació que es parlarà a la reunió, i si teniu dubtes ens podeu escriure un email o trucar-nos.
Email address *
Nom i Cognoms (infant) *
Your answer
Data de naixement (infant) *
MM
/
DD
/
YYYY
Escola *
Your answer
Curs *
Direcció postal *
Your answer
Població *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Nom i Cognoms del tutor/a legal *
Persona responsable de la signatura de les autoritzacions
Your answer
NIF del tutor/tutora legal *
Your answer
Telèfon contacte principal *
Your answer
Telèfon contacte secundari
Your answer
Talla samarreta pel casal *
Número Seguretat Social *
Captionless Image
Your answer
En cas de patir alguna al·lèrgia o patologia cal indicar-ho aquí
Your answer
Marqueu les setmanes a les que us voleu inscriure *
Required
Preus
1 setmana ………………..65,00 €
2 setmanes ……………..130,00 €
3 setmanes……………...190,00 €
4 setmanes……………...235,00 €
5 setmanes……………...270,00 €
6 setmanes……………...300,00 €

nomès es retornarà l’inscripció en cas de falta justificada i avisant una setmana abans de l’inici del casal*.

*Consulteu la secció de pagament
Descomptes
Hi haurà un descompte de fidelitat, del 10%, pels infants que repeteixin per segon any consecutiu al Casal.

Hi haurà descompte en les inscripcions per germans. S’aplicarà un 10 % de descompte en la inscripció del segon germà, un 15% en la inscripció del tercer germà, un 20 % en la inscripció del quart germà.

Un 10% de descompte per famílies monoparentals.

El descompte s’aplicarà només en el cost del casal, menjador o acollida.
Servei d'acollida *
Menjador *
*Els nens fixes de menjador sigui tot el casal, per setmanes o 3 dies fixes a la setmana en cas d’apuntar-se a la sortida setmanal es descomptarà el dinar.
Pagaments
Durant la setmana d'inici del Casal, s'haurà d'abonar la resta del pagament de l'inscripció (es descomptaran els 30 euros de la paga i senyal), de la següent forma:

-Tarjeta de crèdit\dèbit
-Efectiu
-Fer un abonament o transferència al compte de “la Caixa” a nom de “Club Esportiu Amics de Cota-Zero”, número ES26 2100 1157 19 0200198022
En el concepte cal indicar-hi el nom del infant i enviar el comprovant bancari (amicscotazero@gmail.com)
AUTORITZO al meu fill/a a participar en l’activitat anomenada Casal d’Estiu de l’Escola Pia que organitza Amics de Cota-Zero, així com les sortides que si realitzin fora del centre. *
AUTORITZO la recollida del meu fill/a a les persones següents:
Indicar noms cognoms i dni de cada persona.
Your answer
AUTORITZO a que el personal del centre traslladi al meu fill/a al CAP (Centre Atenció Primària, més proper) o centre hospitalari en cas que fos necessari, eximint al centre de qualsevol responsabilitat en el trasllat. *
AUTORITZO a que en cas que el meu fill/a tingui febre autoritzo als monitors del Casal d’Estiu de l’Escola Pia a que li administrin el medicament que s’esmenta a continuació, sense que això suposi cap responsabilitat al centre. PARACETAMOL/IBOPRUFE *
Indiqueu si PARACETAMOL o IBUPROFE i la dosis a subministrar. En cas de no autoritzar-ho escriure NO.
Your answer
En cas de patir una malaltia crònica indiqueu, a continuació, quin medicament se li ha d’administrar i la quantitat/dosis. Es necessari que es feu arribar per correu electrònic la recepta mèdica i informe pediatre per tal que puguem subministrar-ho.
Your answer
AUTORITZO a que al Casal d’Estiu Escola Pia perquè realitzin fotos/video del dia a dia al casal(activitats, festes, sortides...) *
Dret a la pròpia imatge. Article 18.1 de Constitució, regulat per la llei 5/1982 de 5 de maig.“Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l'article 18.1 de la Constitució Espanyola i regulat per la Llei 5/1982 de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar a la pròpia imatge, la direcció d’aquest centre, sempre, demanarà el consentiment als pares o tutors legals per poder publicar fotografies on apareguin els seus fills i/o filles on aquests o aquestes siguin clarament identificables”
AUTORITZO a que al Casal d’Estiu Escola Pia perquè realitzin filmacions destinades a difusió pública no comercial i a fotografies per a revistes i/o publicacions d’àmbit educatiu. Així com a la resta de famílies a fer fotos en ocasions especials com:festes, celebracions i/o sortides. (El centre no es farà càrrec, ni responsable de les fotografies i/o filmacions que puguin fer les famílies) *
Dret a la pròpia imatge. Article 18.1 de Constitució, regulat per la llei 5/1982 de 5 de maig.“Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l'article 18.1 de la Constitució Espanyola i regulat per la Llei 5/1982 de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar a la pròpia imatge, la direcció d’aquest centre, sempre, demanarà el consentiment als pares o tutors legals per poder publicar fotografies on apareguin els seus fills i/o filles on aquests o aquestes siguin clarament identificables”
Vull rebre informació dels Amics de Cota-zero per estar informat sobre novetats. *
Declaració responsable en relació amb la situació de la pandèmia generada per la Covid-19
Seguint els requeriments de la Generelitat, les families han d'omplir i enviar el document que us podeu descarregar en l'enllaç següent. L'envieu al correu electrònic amicscotazero@gmail.com, més la documentació complementaria.

https://drive.google.com/file/d/1KcLbhWnOFGd3FnXbtbcdqehG1ekJq7nf/view?usp=sharing
Documentació complementaria
Per completar la inscripció cal enviar per correu electrònic (amicscotazero@gmail.com) una imatge de la "Targeta de la seguretat social" i una "Imatge de llibre de vacunacions o certificat mèdic similar" (calendari vacunal actualitzat, exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament, en el cas d'infants no vacunats o infants amb el calendari pendent d'actualització, caldrà garantir un interval de 15 dies entre la vacunació i l'inici de l'activitat).

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy