Foc per la Pau
Celebrem junts l'entrada al Solstici d’Hivern i l’inici d’expansió de la llum.

Circulem la Força de la Vida i tenim especialment present aquells que ploren en horitzons propers i aparentment llunyans. Arreu del planeta se celebren rituals de foc per celebrar el Solstici d’Hivern, que s’obre a l’expansió de la Llum després de la nit més llarga.

Iniciarem el ritual amb la Dansa de les Direccions i continuarem amb l’encesa ritual del Foc, tot oferint ofrenes, invocant la nostra transformació vers l’harmonia i la pau individual, col·lectiva, planetaria i amb l’ecosistema que ens acull.

L’activitat es desenvoluparà a l’aire lliure (veniu ben abrigats), a un espai natural excepcional prop de Montserrat: a Irehom.

*****
  • Dia: Dissabte 23 de desembre, a les 17h
  • Preu: Esdeveniment gratuït. Amb format de taquilla inversa. Les donacions rebudes per l'esdeveniment es destinaran a finançar el Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social per a joves d'entorns vulnerables, així com iniciatives holístiques d'Irehom.
******

Guiat per Jordi Palou-Loverdos
El Ritual del Foc i la Dansa de les direccions seran conduïdes per Jordi Palou Loverdos; és reconegut com a Firekeeper (Guardador del Foc), segons les ensenyances del Poble nativoamericà Cherokee; així mateix és reconegut com a White Horse Gadugi i autoritzat a ensenyar la Dansa de les Direccions per la Sunray Meditation Society, procedent de la mateixa tradició (EEUU). És també director de la Fundació Carta de la pau dirigida a l’ONU.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Inscripció a la celebració: *
Required
Nom i Cognoms: *
Correu electrònic: *
Organització a la que pertanys:
L'informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU; CIF: G62816889; Dir. Postal: Av. Vallvidrera núm. 20 (08017 Barcelona, ​​Espanya) Telèfon: + 34 682.37.64.12 Correu electrònic: lopd@cartadelapau.orgLa Fundació es compromet a tractar les dades de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable i, en particular, a tractar aquelles dades a les que tinguem accés aplicant les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir un nivell de seguretat adequat, garantint en tot moment la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si la Fundació estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat al marcar la casella d'acceptació al final dels formularis.Per exercitar aquests drets podeu dirigir a la direcció que se't oferirà al moment de la recollida de les teves dades adjuntant còpia del teu DNI o document equivalent
Podrem fer servir imatges de l’activitat i/o esdeveniment en el que participeu per difondre-les en espais de difusió pública d’informació de la Fundació  com son la web, blocs, xarxes socials, revistes i altres publicacions.  Les imatges es conservaran amb caràcter històric fins que ens revoqueu aquesta autorització.
Aceptació ús de dades *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy