Fitxa de sol·licitud
Curs 2016 . 8a edició
NOTA: Per accedir a l'Escola de Pastors de Catalunya és necessari que passeu pel doble procés de selecció. Heu d'omplir aquest formulari de sol•licitud. Si la comissió avaluadora considera que sou aptes en aquesta primera fase , se us convocarà per fer una entrevista personal entre el 21 i 22 de desembre de 2015 a Rialp (Pallars Sobirà). Si passeu aquesta segona fase, enhorabona! ja estareu dins de l'Escola.
..................................................................................................................................................................................... Aquesta sol•licitud és el primer filtre per poder accedir a l'Escola de Pastors de Catalunya. Per tant us aconsellem que us hi esforceu en explicar-nos el màxim de bé el perquè del vostre interès en accedir-hi. ÉS IMPRESCINDIBLE QUE US LLEGIU BÉ LES BASES ABANS D'OMPLIR-LA
Nom i Cognom
DNI *
Núm. d'afiliació a la Seguretat Social
Data de naixement
Edat
Indica'ns la teva franja d'edat (dades per estadística) *
Sexe (dades per estadística) *
Adreça (carrer, cp, i població)
Comarca
Província
Adreça electrònica *
Les comunicació que a partir d'ara farà l'Escola de Pastors amb els sol·licitants serà via correu electrònic. Per tant és imprescindible que en tingueu una.
Telèfon de contacte *
Indiqueu-nos el telèfon que utilitzeu més (sigui mòbil o fixe)
QUI ETS
Parla'ns una mica de tu (com et consideres)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms