Scholen en kerken-actie: MSNK cd 5 voor €3,50
De nieuwe Make Some Noise Kids cd 5 komt uit in november en is voor scholen en kerken in te kopen voor een tijdelijke actieprijs van €3,50. Deze super-dansbare cd wordt het decembercadeau voor kinderen in 2019!

Make Some Noise Kids 5 is ook uitermate geschikt als evangelisatie-cadeau. Bestel hem in namens je school, bedrijf, organisatie of kerk en deel deze uit aan gezinnen in je omgeving.
Te goedkoop :-) Tot 1 november 2019 voor maar €3,50!
Wat staat er op de nieuwe cd MSNK 5?
Op Make Some Noise Kids cd 5 staat o.a de het lied ‘Together’. Dit nummer werd speciaal gemaakt voor de landelijke “Week Tegen Pesten” en werd een hit op veel scholen en kerken.
Maar ook liedjes als ‘Wonderen’, ‘Als je bidt’ en ‘Give Him praise’ zijn niet uit je hoofd te krijgen. Met dit album laat Make Some Noise Kids horen dat gospelmuziek voor kinderen helemaal meegaat met de tijd.
Wie mag voor deze actieprijs bestellen?
Iedereen mag deze cd bestellen. De actieprijs is gebaseerd op een minimale afname van 25 exemplaren. Deze actie heeft als doel dat deze cd aan zoveel mogelijk kinderen wordt weggegeven. LET OP: Het is NIET toegestaan deze cd door te verkopen.
Tot wanneer loopt deze actie?
Tot 1 november 2019 is het mogelijk om van deze actie gebruik te maken. Na deze datum worden de cd's verkocht voor €12,95.
Hoe kan ik bestellen?
Wanneer je deze cd's wilt bestellen dan kun je het onderstaande formulier invullen. Je ontvangt vervolgens een factuur per email. Wanneer deze is betaald worden de cd's opgestuurd wanneer deze leverbaar is.
Wanneer is de cd leverbaar?
Bestellingen voor 15 oktober 2019 worden in de eerste week van november verstuurd, bestellingen na deze datum zouden enige vertraging kunnen oplopen doordat cd's mogelijk opnieuw moeten worden geperst.
Bestellen
Naam organisatie
Your answer
Naam contactpersoon *
Your answer
Factuuradres *
Your answer
Factuur postcode en plaats *
Your answer
Afleveradres *
Your answer
Aflever postcode en plaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Aantal cd's MSNK 5 *
Your answer
Ik verklaar hierbij dat de bestelde cd's niet worden doorverkocht. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service