Autonomija plesu 007-017
Nastavljajući rad na istraživačko-publicističkom projektu Autonomija plesu 007 – 017 koji provodi Udruga plesnih umjetnika Hrvatske sredstvima Zaklade Kultura Nova (u kategoriji Podrške za organizacijsko i umjetničko pamćenje), a koji za cilj ima izdavanje digitalne publikacije koja sadrži istraživanje hrvatske plesne scene od 2007. do 2017., molimo vas da nam popunjavanjem sljedećeg upitnika pomognete prikupiti relavantne podatke koji će nam biti temelj za komparativnu analizu ljudskih, produkcijskih i materijalnih resursa kojima raspolažu umjetnici i organizacije koji su gradili i tvorili hrvatsku plesnu scenu protekle dekade.

U upitniku koristimo pojam PROGRAM za sve oblike, vrste i tipove projekata i događanja koji se vezuju uz djelovanje plesnih umjetnika, poput performansa, akcija, predstava, predavanja, radionica, prezentacija, okruglih stolova, projekcija plesnih i s njima povezanih video radova, izložbi plesnih i s njima povezanih fotografskih izložbi, pisanih radova o plesu, članaka, eseja, časopisa, publikacija i slično. Održavanje plesnih tečajeva te obrazovni rad plesnih pedagoga u formalnim obrazovnim institucijama su jedini oblici djelovanja plesnih umjetnika koje ne obuhvaćamo ovim upitnikom.

Unaprijed zahvaljujemo na vremenu i zajedničkim nastojanjima da plesna zajednica, po uzoru na onu iz 2008., objavi novu publikaciju koja će buduće generacije spriječiti od zaborava postignuća prethodnih i pomoći u razumijevanju i spoznavanju snaga koje, unatoč nepovoljnom vanjskom okruženju, sustavno gradi.


Upute za ispunjavanje:

- molimo odgovoriti na sva pitanja
- procijenjeno vrijeme potrebno za ispunjavanje upitnika: 30 minuta

Napomene:

Obvezujemo se zaštititi vaš identitet i unesene podatke.
Statističku analizu planiramo koristiti u publikaciji Autonomija plesu 007-017.

Krajnji rok za ispunjavanje upitnika: 2. prosinca 2018.


IME UMJETNIKA/CE ILI ORGANIZACIJE: *
TIP ORGANIZACIJE: *
KONTAKT (adresa, tel., e-mail, web): *
GODINA OD KOJE UMJETNIK/CA ILI ORGANIZACIJA DJELUJE: *
BROJ UKUPNO ANGAŽIRANIH PLESNIH UMJETNIKA U VAŠIM PROGRAMIMA U 2017.: *
BROJ UKUPNO ANGAŽIRANIH UMJETNIKA IZ DRUGIH PODRUČJA U VAŠIM PROGRAMIMA U 2017.: *
UKUPAN BROJ OSTALIH ANGAŽIRANIH OSOBA, NE UKLJUČUJUĆI UMJETNIKE, U VAŠIM PROGRAMIMA U 2017.: *
BROJ STALNO ZAPOSLENIH OSOBA U ORGANIZACIJI U RAZDOBLJU 2007-2017 (navesti broj po godinama): *
JESTE LI U 2017. IMALI NA KORIŠTENJE (označite pozitivan odgovor): *
Required
NAVEDITE POD KOJIM STE UVJETIMA KORISTILI TE PROSTORE (najam, u suradnji s javnom ustanovom bez naknade / uz naknadu, u suradnji s drugom (plesnom) organizacijom bez naknade / uz naknadu, u okviru Programa tehničke podrške nezavisnoj plesnoj sceni koji se financira iz GUK-a, itd.): *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy