Sollicitatietraining
Nu nog beter voorbereid op je sollicitatiegesprek met de sollicitatietraining van Postelein! Verschillende onderwerpen komen tijdens deze avond aan bod, zoals: Wat voor vragen worden op sollicitatiegesprekken vaak gesteld? Wat geef je voor eerste indruk als je de deur binnenloopt? Hoe krijg jij je zenuwen onder controle?
Op 11 februari 2019 (inloop vanaf 19.15) zal de sollicitatietraining plaatsvinden in de Global Lounge door Career-Officer Sophie Raaijmakers. Het wordt een afwisselende avond, waardoor jij een goede voorbereiding hebt op je toekomstige sollicitatiegesprek.

De activiteit is gratis voor leden en kost € 1,00 voor niet-leden. Voor niet-leden: Let op! een ingevuld formulier is een reservering en geen inschrijving. Je bent pas definitief ingeschreven als je binnen drie werkdagen na het plaatsen van de reservering op de Posteleinkamer hebt betaald. Heb je niet binnen drie werkdagen betaald vervalt je reservering. Een reservering is pas compleet als alle gegevens correct ingevuld zijn. Online inschrijven kan tot twee dagen voordat de activiteit plaatsvindt, hierna kan op de posteleinkamer ingeschreven worden voor een activiteit.

Wat is je naam? *
Your answer
Wat is je e-mailadres? *
Your answer
Ben je lid van Postelein? *
Bevestiging Privacy
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service