Aanmeldformulier Huiskamerfilmfestival 2021
Woon jij in een huis? Deze herfst, op 15 en 16 oktober, vindt in Leeuwarden het Huiskamerfilmfestival plaats. Het festival draait om de allerbeste korte films uit Europa, die vertoond zullen worden in de sfeervolle huiskamers van doodgewone Leeuwarders.

Voor die vertoningen zoeken we mensen die het tof vinden om hun huiskamer in een bioscoop te veranderen. In principe komt ieder huis in aanmerking, zolang het beschikt over minimaal vier muren en een plafond. Een kantoorruimte, een kerk of een oude schuur kan trouwens ook. Het is wel handig om een laptop en een goede internetverbinding te hebben. Heb je zelf geen huis tot je beschikking maar je ouders wel, dan kun je toestemming vragen om het bij hen te doen.

Per vertoning zullen er een stuk of vijf a zeven korte films rondom een bepaald thema worden vertoond aan een groep stadsgenoten. Wat je ervoor terugkrijgt is de gezelligste avond van het jaar, een percentage van het geld dat de kaartjes opleveren, plus €12,50 per vertoning. Een programma duurt in totaal een uurtje of twee, misschien langer als het helemaal uit de klauwen loopt qua gezelligheid.

Invullen duurt ongeveer 2 minuten, maar allereerst hebben we je emailadres nodig.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy