Jollakoulu eli lasten purjehduskurssi 13.-16.6.2022 Vääksyssä
MITÄ?   Purjehduskurssi lapsille ja nuorille
MILLOIN? ma-to 13.-16.6.2022
MISSÄ?  Vääksy, Asikkala
Mitä maksaa?  150 e

Ilmoittaudu mukaan Etelä-Päijänteen Jollakeskuksen purjehduksen alkeiskurssille Vääksyn Majakkapaviljongilla! Kurssi on tarkoitettu uimataitoisille 6-14-vuotiaille lapsille ja nuorille.  

Kurssilla opitaan turvallisen jollapurjehduksen alkeet sekä tutustutaan veneilyyn ja vesillä oloon monipuolisesti ja hauskasti. Jollakoulun ohjaajat ovat Suomen purjehdus ja veneily (SPV) liiton kouluttamia.

Hinta 150€ sisältää lounaan, opetuksen, materiaalit ja pelastusliivien ja purjehduskaluston lainan sekä uusille jäsenyyden seurassa (sis.vakuutus) ensimmäisenä vuotena.

Jollakoulu järjestetään päiväleirinä
13.-16.6.2022
maanantaista torstaihin (4 päivää)
klo 9.00–15.00
Vääksyn Majakkapaviljongilla.

Kurssille ei tarvita aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Omia varusteita ei tarvita, vaan Jollakeskukselta saa kaiken tarvittavan kurssin ajaksi. Vähintään 25 m itsenäinen uimataito vaaditaan kaikilta osallistujilta.

Järjestämme samaan aikaan myös jatkokurssin, joka on erityisesti tarkoitettu niille lapsille, jotka aloittivat purjehduksen viime vuonna tai junioreille, jotka haluavat muuten vaan kerrata perusteita.

Ohjelmassa esimerkiksi:
- pelejä ja leikkejä ulkona, rannassa ja vesillä
- tutustumista Päijänteeseen ja vesillä oloon
- purjehduksen ja veneilyn perusteita hauskasti ja turvallisesti
- opetellaan ohjaamaan pientä jollaa itsenäisesti radalla
- luetaan tuulta ja säätä
- kavereita

Kysyttävää?
Kysy ohjaaja Helena Seliniltä,
heluna.selin@gmail.com
tai puh. 0401546141

Peruuttaminen: Viikkoa ennen peruutettu osallistumismaksu palautetaan täytenä, sen jälkeen puolet maksusta palautetaan, kunnes päivää ennen tai kurssin aikana peruutuksista peritään täysi osallistumismaksu. Sairastapauksessa maksu palautetaan kokonaan.

Jollakeskus pidättää oikeuden perua kurssi jos osallistujia on vähäinen määrä. Tässä tapauksessa koko osallistumismaksu palautetaan.

Jollakouluun otetaan enintään 10 osallistujaa ja vähintään 5 osallistujaa. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Suomen Purjehdus ja Veneily liiton suosituksia ja ohjeita koronatilanteessa toimimisesta. Pyrimme parhaamme mukaan noudattamaan tarkkaa käsihygieniaa ja pitämään turvavälejä sekä muokkaamaan kurssin ohjelmaa tämän huomioimiseksi. On kuitenkin jokaisen perheen oma vastuu ja päätös tuoda lapsi mukaan kurssille. Kurssi järjestetään Vääksyn Majakkapaviljongin alueella, jolla liikkuu myös muita ihmisiä. Perheet saavat erityiset ohjeet koronatilanteen toimista kurssikirjeen yhteydessä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ilmoittautumiseen: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy