Съвместно провеждане на консултация със заинтересованите страни от България и Румъния във връзка със следващата Рамкова програма за научни изследвания и иновации Хоризонт Европа и среща на членовете на НКМ и представителите в ПК на Хоризонт 2020 21-22 януари 2020 г., гр. Русе
Място на провеждане: Русенски университет "Ангел Кънчев" (ул. "Студентска" 8, Русе)
За връзка с организаторите: z.karova@mon.bg; y.kodjayumer@mon.bg; v.manolov.@mon.bg
Двудневно събитие организирано от Европейската комисия, Министерството на образованието и науката (МОН) на Република България и Министерството на образованието и научните изследвания на Република Румъния.
На 21 януари, в рамките на двудневното събитие, дирекция „Наука“ ще организира провеждането на ежегодната неформална среща на членовете на Националната контактна мрежа (НКМ) по Рамковата програма „Хоризонт 2020“ и представителите ни в програмните комитети на „Хоризонт 2020“. В срещата ще вземат участие и представители на Европейската комисия.

Публични консултации като част от процеса на съвместно проектиране - събитието ще се проведе на 22 януари 2020 г.
Ще участвате ли в срещата на членовете на НКМ и ПК за "Хоризонт 2020" на 21 януари 2020 г.? *
Ще участвате ли в публичните консултации на 22 януари 2020 г.? *
В случай, че ще участвате събитието моля въведете по долу своите имена, организацията която представлявате, имейл адрес и телефон за контакт
Ще използвате ли организирания от МОН транспорт (София-Русе на 21 януари и Русе-София на 22 януари)?
МОН ще направи резервация и ще поеме разходите за нощувката на участниците (21 срещу 22 януари). Ще използвате ли тази възможност, или ще организирате самостоятелно и за своя сметка нощувката?
ВАЖНО!
- В случай, че ще участвате в събитието само на 21 или само на 22 януари - моля имайте предвид, че МОН няма да се ангажира с организация на индивидуален транспорт и/или нощувки, както и няма да поема разходи за самостоятелно организиран траспорт и нощувки извън планираните и организиране транспорт и хотелски резервации (с автобус София-Русе на 21 януари и Русе-София на 22 януари).

- Моля потвърдете своето участие и изпратете необходимата информация до 10 януари 2020 г. на имейл адресите на организаторите посочени в тази регистрационна форма.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy