Lappeenranta Service Jam – Ilmoittaudu! 29.-31.3.
48 tuntia aikaa muuttaa maailma - Lappeenranta Service Jam.

Tule mukaan maaliskuun viimeisenä viikonloppuna kokeilemaan ja harjoittelemaan palvelumuotoilun metodeja käytännössä.

Visma kutsuu kokoon eri alojen ammattilaisia verkostoitumaan ja oppimaan uutta tarjoamalla fasiliteetit Lappeenrannassa maailmanlaajuisen Global Service Jam -tapahtuman käyttöön. Viikonlopun aikana, perjantai-illasta sunnuntaihin, ratkaistaan pienryhmissä tapahtumahetkenä julkaistavan "salaisen teeman" ympäriltä oikeita ongelmia palvelumuotoilulla ja design thinking -keinoja hyödyntäen. Lopputuloksina syntyy testattuja prototyyppejä ja konsepteja palveluista tai tuotteista.

Sinun ei tarvitse olla ohjelmistokehityksen osaaja tai suunnittelija osallistukseasi. Saat tästä metodeja ja työkaluja mitä voit käyttää aivan toisenlaisissa hankkeissa sekä ongelmanratkaisu-tehtävissä.

Mukaan mahtuu 30 energistä osallistujaa. Osallistuminen on maksutonta, mutta toivomme sinulta sitoutumista ja läsnäoloa. Ole rohkea ja tule mukaan! Tapahtuma on myös loistava tilaisuus verkostoitua ja tutustua uusiin näkökulmiin.

Lisätietoja; http://globaljams.org/

Kuinka mukaan? Jätä tietosi tällä lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Lisäksi Facebook-sivulla kerromme lisää tietoja tapahtuman lähestyessä, joten seuraa sitäkin!

Tapahtuma alkaa perjantaina 29.3. n. klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 15.00.

Kuulostaa hauskalta, ilmoittaudun mukaan!
* Osallistumistietoja käytetään ainoastaan tapahtuman tiedottamisessa ja tapahtuman jälkeen tiedot poistetaan.
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Visma. Report Abuse - Terms of Service