Prijava za besplatnu školu programiranja CoderDojo Zenica
Centar za mlade INPUT u Zenici u saradnji sa udruženjem Bit Alijansa, organizuje besplatnu školu programiranja – CoderDojo Zenica, za djecu uzrasta od 13 do 17 godina.

CoderDojo škole programiranja su besplatne i baziraju se na volonterskom radu mentora i drugog osoblja. CoderDojo je svjetski pokret osnovan u Irskoj, s ciljem pružanja mogućnosti učenja programskih jezika već od najranijeg djetinjstva. Tokom 2017. godine više od 55.000 djece je pohađalo CoderDojo škole programiranja u više od 65 zemalja svijeta.

Svi oni koji žele uz igru i zabavu otkriti svijet programiranja web stranica, mogu se prijavit do 27. juna 2018. godine, odnosno do popunjavanja kapaciteta. Škola počinje 02. jula i trajaće do 06 avgusta 2018. godine.

Centar za mlade INPUT je organizacija koja se bavi edukacijom i afirmacijom djece i mladih iz oblasti informatike, robotike i programiranja, stranih jezika, omladinskog aktivizma i uključivanja djece i mladih u nove društvene tokove i informacione tehnologije. U proteklih deset godina djelovanja, edukacije iz oblasti IT-a je pohađalo preko 14.800 polaznika

U narednom periodu, Udruženje Bit Alijansa će sa lokalnim partnerima organizirati iste ili slične projekte i u drugim gradovima širom BiH. Na ovaj način Bit Alijansa pokazuje svoju dugoročnu opredijeljenost za educiranje mladih, saradnju sa obrazovnim institucijama, te osnaživanje i unapređenje softverske industrije u Bosni i Hercegovini.
Prijaviti se možete putem online OBRASCA.

Rok za prijavu je 27.06.2018. godine
Sve dodatne informacije putem vibera na 061/441-279 ili na mail: info@inputcentar.com

Informacije o polazniku/ici:
Prezime: *
Your answer
Ime: *
Your answer
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Naziv škole: *
Your answer
Razred:
Your answer
Broj telefona:
Your answer
E-mail:
Your answer
Opišite svoje prethodno iskustvo u programiranju (npr. HTML, CSS, C++, QBasic i sl.) *
Your answer
Podaci o roditeljima/starateljima:
Prezime: *
Your answer
Ime: *
Your answer
Opština prebivališta: *
Your answer
Broj telefona: *
Your answer
E-mail:
Your answer
Da li imate vlastiti laptop? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service