VDA HOME STUDIO - Megrendelés zenei alap elkészítéséhez
amely létrejött

Név: Venczel-Kovács Zoltán - kisadózó EV
Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 7/B
Adószám: 68362540-1-28
Nyilvántartási szám: 51638902
Bankszámlaszám: MagNet Bank – 16200254-10061769
Telefon: +36 20 343-0679
E-mail: info@venczelkovacszoltan.eu, vkovacszoltan@gmail.com
továbbiakban Megbízott , valamint az alábbi Megbízó-, együttesen Felek között

A csillagal* jelölt mezők kitöltése kötelező!

Google rendszerinformáció:

Email address *
Megbízó
Kérem válasszon *
Megbízó adatai
Név/Cégnév *
Kapcsolattartó neve /cég esetén/
Telefonszáma *
Email címe *
Adószám /cég esetén/
Cégjegyzékszám /cég esetén/
Számlázási adatok
Név/Cégnév *
Adószám /cég esetén/
Számlázási cím *
A TELJESÍTÉS - határideje, tárgya, díjazása, feltételek
A Megbízott az itt leírt feltételekkel vállalja az alábbiak teljesítését.
Elkészítési határidő
Elkészítendő zenei alapnál minimum 2 hét határidőt adjon meg *
hónap/nap/év
MM
/
DD
/
YYYY
Megjegyzés *
Required
A kiválasztott zenemű
Szerző(i) *
Vesszővel elválasztva
1. Előadó(i) *
Vesszővel elválasztva
1. Zenemű(vek) címe *
Vesszővel elválasztva
Elérhető *
Required
URL LINK 1:
YouTube, weboldal, iTunes, Spotify, SoundCloud - egyéb esetén
URL LINK 2:
YouTube, weboldal, iTunes, Spotify, SoundCloud - egyéb esetén
URL LINK 3:
YouTube, weboldal, iTunes, Spotify, SoundCloud - egyéb esetén
Dal(ok) feltöltése
Kérem töltse fel a dal(oka)t/demófelvétel(eke)t (mp3 formátumban). Max. 5 dal tölthető fel 10MB/dal méretben
Fizetés módja
Kérem válasszon *
Díj/zenemű ára:
Díj/zenemű ára *
Pontos összeget a dal meghallgatása után tudok mondani. A MEGRENDELÉS NEM MINŐSÜL ELFOGADOTTNAK, ameddig nem veszem fel Önnel a kapcsolatot és nem jelzek vissza emailben.
Feltételek - kérem figyelmesen olvassa el
1. A Megbízó megbízza Megbízottat, hogy a fent meghatározott zeneműnek készítse el az énekhangot nem tartalmazó verzióját. Hangszerelje, illetve „masteringelje” meg az elkészült zeneművet a jelen iratban meghatározott díjazás ellenében. A Megbízott a megbízást elfogadja és a fentiek szerint elkészített zeneművet a Megbízó részére a fent megadott határidőn belül elektronikusan átadni vállalja. Megbízó a fent megnevezett ének nélküli hanganyagot, és/vagy annak részletét nem töltheti fel semmilyen zene-, vagy videó megosztó oldalra, social mediara és weboldalra sem, valamint nem használhatja fel filmekhez, reklámokhoz és egyéb promóciókhoz sem a Megbízott írásos engedélye nélkül. Nem értékesítheti, mint saját szellemi termékét. Amennyiben a zenei alapra ének készül, és azt Megbízó feltölti a fent nevezett platformokra, vagy kereskedelmi forgalomba kerül, abban az esetben köteles feltüntetni, hogy „a zenei alap a VDA Home Studioban keszült”, valamint a stúdió Facebook oldalának és weboldalának az elérési linkjét, és a zene szerzőjét, hangszerelőjét. A Megbízó kizárólagosan felel a használata során felmerült jogsértő cselekményekért, és nem hivatkozhat arra, hogy a zeneművet Megbízott bocsátotta a rendelkezésére. A Megbízott nem köteles vizsgálni, hogy a fent meghatározott zenemű oltalom alatt áll-e.

2. A Megbízott azzal, hogy a fent leírt zeneművet elkészíti, - kivéve, ha már meglévő zenéről van szó -, azáltal saját szellemi terméket hoz létre. Ezáltal az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület-nél /Artisjus/, új zenemű bejelentésénél, mint zeneszerzőt kell megjelölni az alábbi adatokkal. Venczel Kovács Zoltán (szerzői név: venczel) Artisjus azonosító: 91052174, IPI azonosító: 577006641.

3. Jelen szerződést kitöltve, aláírva és beszkennelve, /vagy lefotózva/, vagy postai úton kell visszaküldeni a láblécben található címek egyikére. Ezután Megbízott egy „mintát” készít és küld el Megbízó részére. A „mintazene” alkalmas arra, hogy Megbízó ellenőrizze a hangszerelést, tempót és hangnemet. Amennyiben ez a „mintazene” megfelel a Megbízó részére és emailben visszajelez Megbízottnak, abban az esetben Megbízott folytatja a zenei alap elkészítését. Amikor kész van a zenei alap, akkor Megbízott egy elektronikus Díjbekérőt küld a Megbízó részére. Miután a Díjbekérő kiegyenlítésre került, Megbízott egy e-számlát küld emailben Megbízó részére. Egy következő e-mailben pedig a dal letöltési linkjét küldi el Megbízott részére. Ezen a linken fogja Megbízó elérni a zenei alapot a legjobb minőségben “wav” formátumban. További felhasználás esetére pedig /kérés esetén/ a zenemű sávonkénti hangfile-jait egy tömörített mappában. Megbízónak 30 nap áll rendelkezésére, hogy a jelszóval védett linken keresztül letöltse a zenei alapot és a hozzá tartozó hangsávok mappáját. Ezután a link inaktívvá válik és a Megbízónak újat kell kérnie! Továbbá Megbízónak 15 nap áll rendelkezésére, hogy a zenei alappal kapcsolatos esetleges észrevételeit emailben és szóban is jelezze Megbízott részére. Megbízott az átadást követő 15 napon belül köteles díjmentesen kijavítani az esetleges hibákat, észrevételeket. Az átadást követő 15 nap után jelzett észrevételek külön díjazás esetében kerülnek kijavításra.

4. A felek esetleges jogvitájában a győri székhelyű és hatáskörű bíróság kizárólagosan illetékes. A felek a jelen iratot a fentieket elolvasva megfelelően értelmezve és mindenben elfogadva írják alá, illetve töltik ki. Jelen szerződés négy /-4-/ bekezdésből áll. A "KÜLDÉS" gombra kattintva Megbízó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a fent leírt feltételeket.

Kelt *
hónap/nap/év
MM
/
DD
/
YYYY
A “KÜLDÉS” gombra kattintva Ön, mint Megbízó elfogadja:
• hogy a továbbiakban emailt küldjek Önnek a vkovacszoltan@gmail.com email címről,
• telefonon visszahívjam a részletek egyeztetése céljából.
• kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a fent leírt feltételeket.
Adatait bizalmasan kezelem és nem adom tovább harmadik fél részére.
FONTOS!
A MEGRENDELÉS NEM MINŐSÜL ELFOGADOTTNAK, ameddig nem veszem fel Önnel a kapcsolatot és nem jelzek vissza emailben.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service