INFORMACIÓ - INSCRIPCIONS CURS 2017/2018 ESCOLA DE MÚSICA TURÓ
FORMULARI RESERVA DE PLAÇA - ESCOLA DE MÚSICA TURÓ
INFORMACIÓ - INDICACIONS PER LES INSCRIPCIONS DEL CURS 2017-2018
Benvolgudes famílies,

Obrim el període d'inscripció de l'escola de música pel proper curs 2017/2018 i aquí us presentem la informació general:


INSCRIPCIONS
El període d'inscripcions és del 29 de maig al 30 de juny. Les que es facin fora d'aquest termini quedaran condicionades a les places vacants.

Podeu fer la inscripció a través del formulari que teniu a la següent pàgina.

QUOTA
La quota de l'Escola de Música pel curs 2017/2018 serà de 250€ per quadrimestre, que es girarà pel banc des de l'administració del col·legi: a l'octubre (1r quadrimestre) i al febrer (2n quadrimestre).

La quota inclou classe setmanal d'instrument individual i classe col·lectiva extraescolar (segons l'instrument i nivell serà banda, conjunt, grup de cambra, etc)

INSTRUMENTS
Els instruments que es poden escollir són: flauta travessera, clarinet, saxo, trompeta, trompa, trombó, bombardí/tuba, percussió, violí, violoncel, guitarra, teclat.

Els alumnes nous que no tinguin clar quin instrument, no dubteu en preguntar-nos i si és el cas en indicar-nos diferents opcions per ordre de preferència.

ACTIVITATS, CONCERTS, ETC
Es realitzaran dos audicions, al febrer i al maig a més a més dels diferents concerts de les bandes i conjunts instrumentals que s'anunciaran en el moment oportú.


Per a qualsevol dubte o aclaració no dubteu en preguntar-nos trucant al col·legi o al email escolademusica@eturo.org

Rebeu una cordial salutació,

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institució Familiar d'Educació. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms