Ας μιλήσουμε για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό!
Το παρόν ερωτηματολόγιο έχει στόχο να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πόλη των Τρικάλων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου “AVINT”.

Το “AVINT” είναι ένα ερευνητικό έργο που χρηματοδοτείται από τον κύκλο «ερευνώ-καινοτομώ» της ΓΓΕΤ και στοχεύει στην ενσωμάτωση αυτόματων λεωφορείων χωρίς οδηγό στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό. Το όραμα της πόλης είναι να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εισαγωγής καινοτόμων, έξυπνων και κοινωνικά προσβάσιμων υπηρεσιών και τεχνολογιών για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της πόλης, θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται με το παρόν ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμες και δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς πέραν της παρούσας έρευνας.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην έρευνα!
Οδηγίες
Μπορείτε να μην απαντήσετε σε κάποια ερώτηση εάν δεν επιθυμείτε.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 3 - 5 λεπτά.


Η νέα δημοτική υπηρεσία συγκοινωνίας θα εισαχθεί στην πόλη των Τρικάλων. Η προτεινόμενη διαδρομή θα ξεκινά από το ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ και θα καταλήγει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διανύοντας μία απόσταση 3 km. Η προτεινόμενη δημόσια συγκοινωνία θα λειτουργεί σε επαφή με την υπόλοιπη κυκλοφορία όπως κάθε άλλη υπηρεσία λεωφορείου.

1. Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία; (Απαντήστε Ναι εάν σκέφτεστε να τη χρησιμοποιήσετε, διαφορετικά Όχι) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy