Sessie "CAO Sport generatieproof en cao app | 3 april 2018 | 14.00 -16.00 uur | DeWeerelt Utrecht
Beste sportcollega,

Vorig jaar hebben we in een kleiner comité gesproken en gebrainstormd over de huidige CAO Sport versus levenslang inzetbaar, maatwerk, werk en privé combineren, het (on)nut van bepaalde verplichte vrije (feest)dagen, jubilea etc. Graag willen we jullie uitnodigen voor een vervolg aan het gezamenlijke traject van werkgevers en werknemers met concrete voorstellen voor een nieuwe CAO Sport. Een aantal mensen zijn toegevoegd aan deze sessie vanuit hun achtergrond en expertise. We hopen dat je erbij kunt zijn op dinsdag 03 april van 14.00 tot 16.00 uur om samen een goede slag te kunnen maken.

Wat is er in de tussentijd gebeurd?
Op basis van jullie input zijn wij als sociale partners verder gaan concretiseren. Andere cao’s zijn geraadpleegd, ervaringen uit andere sectoren zijn en worden opgehaald en er is gesproken met een partij die werkgevers en werknemers digitaal kan ondersteunen in bijvoorbeeld een persoonlijk keuzebudget.

Voorstellen voor een CAO Sport die generatieproof is
Op dinsdag 03 april willen we graag twee à drie opties aan jullie voorleggen, die een alternatief vormen voor bovenstaande en bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid in verschillende leeftijdsfases. De opties hebben een verschil in ambitieniveau.

Korte eerste demonstratie van nieuwe cao app Werken in de Sport
Met de app Werken in de Sport hebben alle werkgevers en werknemers in de sport arbeidsvoorwaarden binnen handbereik. Ook blijven jullie zo op de hoogte van het laatste cao-nieuws en kun jullie meedenken over onderwerpen die betrekking hebben op je arbeidsvoorwaarden. Naast de volledige cao-tekst bevat de app veelgestelde vragen, nuttige links, nieuws en een kalender met alle evenementen.
Jullie zijn de eerste groep aan wie we een preview laten zien op 03 april.

Vervolg
Jullie input wordt meegenomen om het voorstel nog scherper voor te leggen aan een bredere groep van werkgevers en werknemers tijdens een sessie op 17 mei (13.00 - 16.00). Vervolgens zal een advies, gericht op de inzetbaarheid van medewerkers in verschillende leeftijdsfases, aangeboden worden aan het Arbeidsvoorwaardenoverleg Sport (AOS) ter voorbereiding op de cao onderhandelingen. Via de app Werken in de Sport zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Praktische informatie
Datum: 3 april 2018
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: De Weerelt, Orteliuslaan 1041 te Utrecht

Hartelijke groet,

Ary Hordijk
directeur a.i.

Ben je erbij 3 april as?
Organisatie *
Your answer
Naam *
Your answer
Functie *
Your answer
Email *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Wil je een collega meenemen?
Naam collega
Your answer
Functie
Your answer
Email
Your answer
Heeft u al onderwerpen die u graag behandeld wilt zien?
Your answer
Overige opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of w-o-s.nl. Report Abuse - Terms of Service