Jelentkezési lap - Dr. Sőti Csaba Ph.D. orvos, hipnoterapeuta: Transz-formáció: hipnotikus átalakító munka a Belső Gyermekkel - MHE workshop

A gyermekkor az élet legelső, tágabb értelemben a fogantatástól a pubertásig terjedő szakasza. Az egyént itt ért hatások és erre adott válaszok, tapasztalások lenyomatai alakítják a felnőtt személyiséget és töltik meg tartalommal a Belső Gyermek archetípusát. Itt gyökereznek azok a tudattalan testi-gondolati-érzelmi minták, melyek változatos tünetek formájában szabotálják a jelen életet és beárnyékolják a jövőt. A tünetek a Belső Gyermek jelzései, olyan aspektusoké, melyek együttérző figyelmet és helyet kérnek az érett személyiségben.
A terápia kapcsolatfelvétel a múlt fájdalmas és megtagadott emlékeivel, melyet megalapoz, hogy a segítséget kereső páciens gyakran „gyermeki”, regresszív állapotban érkezik a terapeutához. Azonban a Belső Gyermek nemcsak az elakadások tere, hanem bőséges, addig rejtett erőforrások kincsestára is, melyek mobilizálása katalizálja a változást.
A gyermekkor varázslatos világa természetes transzállapot, mely az elme mélyebb rétegeiben lakozik. A terápiás transz egyszerre segít a Belső Gyermek különböző minőségeivel történő kapcsolatteremtésben, a páciens tudattalan bölcsességének felébresztésében, az addig visszatartott élmények megfelelő kifejezésében és az intervenciók kivitelezésében. A műhelyen a szerző elméleti megfontolások, módszertani- és esetismertetések révén mutatja be a hipnózis és egyéb, kitágult tudatosságot indukáló módszerekben rejlő különleges terápiás lehetőségeket.


A műhely minden érdeklődő orvos/pszichológus/hipnoterapeuta és képződő kolléga, egyetemi hallgató számára nyitott.! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Fontos tudnivalók:


A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadás sorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.
Dátum: 2019. szeptember 13. 16-19 óra
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 216. terem.
Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.
Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:
CIB 10700244 - 26137702 - 51100005
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a "Sőti műhely" megjelölést. (Pl. "Kis Miklós, Sőti műhely").


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Email address *
Résztvevő neve: *
Your answer
E-mail címe, ahová a visszajelzést várja
Your answer
Mobil telefon: *
Your answer
Számlát kérek: *
Required
Számla adatai - Számlázási név:
Your answer
Számla adatai - Számlázási hely (város):
Your answer
Számla adatai - Számlázási cím (utca, házszám):
Your answer
Számla adatai - Irányítószám
Your answer
CME igazolást kérek: *
Required
Ha kér:
pecsétszám/működési engedély száma:
Your answer
szakképesítés:
Your answer
Egyesületi tagság: kérem adja meg, mely szakmai egyesületeknek a tagja *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service