Mondmaskerverkoop voor vzw CRIG-fonds - bestelformulier
vzw CRIG-fonds organiseert een mondmaskerverkoop ten voordele van het kankeronderzoek aan UGent en UZ Gent. Alle opbrengsten gaan integraal naar veelbelovende nieuwe kankeronderzoeksprojecten binnen 'Cancer Research Institute Ghent' (CRIG).

Cartooniste Lise Vanlerberghe uit Gent ontwierp een unieke cartoon voor ons (zie bovenaan dit formulier), die toont dat we veerkrachtig zijn in deze uitdagende tijden!

Door een uniek mondmasker en/of wasbaar zakje met deze cartoon erop aan te kopen steun je dus het Gentse kankeronderzoek!
1. Je persoonlijke gegevens
Voornaam + familienaam *
Email *
Optioneel: telefoonnummer
2. Je bestelling
Indien mogelijk: groepeer je bestelling voor vrienden, familie, en collega's, om administratieve overlast te vermijden. Nabestellen is uiteraard steeds mogelijk (zonder kosten).

Er zijn verschillende aankoopopties mogelijk:
1) mondmasker aan 11 EUR/stuk: keuze tussen
(A) wit masker met opdruk cartoon en CRIG logo;
(B) blauw masker met witte opdruk cartoon en CRIG logo
2) zakje voor mondmasker aan 6 EUR/stuk (wit katoenen zakje met opdruk cartoon en CRIG logo)
3) combo mondmasker + zakje aan voordeelprijs 15 EUR/combo
4) combo 2 mondmaskers (1 van elke versie) + zakje aan voordeelprijs 25 EUR/combo

De mondmaskers zijn gemaakt van kwalitatieve microvezel, comfortabel om te dragen en met een universele pasvorm. De zakjes zijn van katoen. Mondmaskers en zakjes zijn wasbaar op 60°C.
1) Aankoop mondmasker(s) afzonderlijk (11 EUR/stuk) - duid hieronder het aantal aan, en de exacte keuze: (A) wit masker met zwart/kleur opdruk, of (B) blauw masker met witte opdruk
2) Aankoop zakje(s) afzonderlijk (6 EUR/stuk) - duid hieronder het aantal aan
3) Aankoop combo mondmasker + zakje (15 EUR/combo) - duid hieronder het aantal aan, en de exacte keuze van het mondmasker in de combo: (A) wit masker met zwart/kleur opdruk, of (B) blauw masker met witte opdruk
4) Aankoop combo 2 mondmaskers (1 van elke versie) + zakje (25 EUR/combo) - duid hieronder het aantal aan
3. Betaling en afhalen
Gelieve het exacte bedrag overeenkomend met bovenstaande bestelling over te schrijven op de rekening van CRIG-FONDS VZW (IBAN: BE96 3631 8541 2005) met vermelding van je naam (en aantallen)

Van zodra we je betaling hebben ontvangen contacteren we je om samen af te spreken waar en wanneer de bestelling kan worden afgehaald of geleverd.

Van harte dank, en contacteer ons bij verdere vragen via CRIG@UGent.be.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy