Inschrijving Zeepkistenrace
Wat leuk dat je mee wilt doen met de Zeepkistenrace tijdens Didam op Stelten op zondag 3 juni 2018. Tussen 12 en 16 uur zeepkist een aantal keren van de baan af, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Voordat je je inschrijft is het belangrijk dat je de spelregels rondom deze race goed gelezen hebt: http://didamopstelten.nl/wp-content/uploads/2017/04/2017_DOS_Zeepkistenrace_Veiligheidsregelement.pdf.

Inschrijven gaat snel met dit formulier. We vragen om een naam van je zeepkist en omschrijving, je teamleden en contactinformatie. Let op: ben je jonger dan 18 jaar, dan is het noodzakelijk dat je ouder of voogd zijn of haar toestemming geeft voor jouw deelname. Je kan meedoen met een team van maximaal 4 personen. Ben je allemaal onder de 18 jaar, dan is het noodzakelijk dat van elke persoon een ouder of voogd toestemming geeft. Hiervoor sturen wij een formulier op nadat je je met je team hebt ingeschreven.

Email address *
Naam van de zeepkist *
Your answer
Maak hieronder de keuze in welke klasse je mee wilt doen met jullie zeepkist.
Je kan kiezen voor de standaard- of de vrije klasse. In de standaardklasse krijg je een onderstel met bodem, wielen en stuurmechanisme geleverd (gratis). Voor de inschrijving van de standaard klasse geldt de regel dat wanneer jij of één van je teamleden onder de 18 jaar is, van iedereen die onder de 18 is en mee wil rijden in de wedstrijd er een handtekening nodig is van ouder of voogd. Hierover later meer. In de vrije klasse mag je de gehele wagen zelf bouwen.
In welke klasse wil je met jouw zeepkist meedoen? *
Met hoeveel mensen durf jij deze uitdaging aan?
Ja mag in je eentje mee doen aan de race of in een team van maximaal 4 personen. Vul hier de namen in van de personen die deelnemen aan de race.
Naam Teamlid 1
Your answer
Naam Teamlid 2
Your answer
Naam Teamlid 3
Your answer
Naam Teamlid 4
Your answer
Vul nu de geboortedata in van je team.
Let op: vul eerst de dag in, dan maand en dan jaar. Ben je bijvoorbeeld geboren op 2 december 1988? Vul dan in: 02-12-1988.
Geboortedatum Teamlid 1
MM
/
DD
/
YYYY
Geboortedatum Teamlid 2
MM
/
DD
/
YYYY
Geboortedatum Teamlid 3
MM
/
DD
/
YYYY
Geboortedatum Teamlid 4
MM
/
DD
/
YYYY
Informatie over de zeepkist en de leden (deze informatie kan gebruikt worden voor het omroepen tijdens het afdalen) *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms