Vrij Tennissen bij de Eibers v2
Aanmelden tennislidmaatschap HKV/Ons Eibernest

HKV/Ons Eibernest heeft op haar sportaccommodatie een korfbal kunstgrasveld waarop vier tennisvelden zijn aangebracht. Via www.eibernestkorfbal.nl kunt u zich als tennis lid aanmelden. Middels het aangaan van een tennislidmaatschap bij de vereniging kan er overdag vrij getennist worden, mits de dag en aanvangstijd (max 2 verschillende dagen x 2 uur per week) vooraf gereserveerd is. U dient sportschoenen welke geschikt zijn voor kunstgras te dragen en zelf voor een racket en tennisballen te zorgen. De aanwezige tennisnetten dienen voor/na gebruik weer aan de zijkant van het korfbalveld geplaatst te worden middels de aanwezige hulpmiddelen die in de gele bak achter het kunstgrasveld liggen, zodat het kunstgrasveld niet beschadigd word.

Tennisbaan reserveren

De reservering welke u maakt is geldig vanaf datum invoer tot einde van de genoemde periode
(juli t/m oktober, november t/m februari en maart t/m juni). In de laatste maand van de genoemde periode kunt u voor de volgende periode een reservering maken. U dient de aanvraag per groep in waarvoor één tennis lid als teamleider fungeert en de gegevens van de andere deelnemers invult (min. 2 en max 6 per baan). Alle deelnemers dienen een geldig tennislidmaatschap van HKV/Ons Eibernest te hebben.

Als op een bepaalde dag en/of tijd een tennisveld niet in het overzicht meer voorkomt, dan is deze reeds gereserveerd.

Ook tijdens de wintermaanden kan er getennist worden, mits er geen ijsvorming is op het kunstgrasveld. Gezien er tot 15.00 uur getennist kan worden is het inschakelen van de aanwezige kunstverlichting niet noodzakelijk. Als tennis lid van HKV/Ons Eibernest verplicht u zich tot het naleven van de statuten en bestuursbesluiten van de vereniging en de instructies van de beheerder of vertegenwoordiger namens het bestuur of werkgroep KombiFit op te volgen. Deelname aan de tennisactiviteiten vinden op eigen risico plaats.

Uitschrijven als tennis lid

Wilt u zich uitschrijven voor het tennislidmaatschap dan dient u dit voor één mei schriftelijk op te zeggen door een e-mail met uw gegevens te sturen naar: ledenadministratie@eibernestkorfbal.nl. Na deze datum bent u conform de statuten van de vereniging gehouden tot het voldoen van de tenniscontributie voor het nieuwe verenigingsjaar ( 1 juli - 30 juni).

Vragen?
Voor vragen of doorgeven van wijzigingen in de reservering: kombifit@eibernestkorfbal.nl
Voor het doorgeven van lidmaatschapsgegevens zoals nieuw adres, telefoonnummer, e-mailadres: ledenadministratie@eibernestkorfbal.nl

Wij wensen u veel tennisplezier toe bij de Eibers!

Email address *
Datum van aanvraag *
Datum wanneer u de aanvraag indient Let op : eerst maandnummer, dan datum van de dag en dan jaar invullen !!! Met de Tab toets kunt u naar de volgende velden springen.
MM
/
DD
/
YYYY
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service