Hogyan Válasszuk ki a megfelelő munkatársakat Mesterkurzus


Egy nemrég készült felmérés szerint, évente több százmillió Ft-os veszteséget jelent a hazai cégeknek, vállalkozásoknak a nem megfelelő munkaerő kiválasztása. Egy rosszul meghozott döntés, jelen esetben a nem megfelelő munkaerő kiválasztása – akár csak a próbaidő 3 hónapja alatt – milliós összegeket meghaladó veszteséget is okozhat, melyet kevés hazai vállalkozás engedhet meg magának.

Egy gyakorlati példán keresztül, ez azt jelenti, hogy egy 100 ezer forint nettó jövedelmű munkavállaló bére és bérköltségei kb. 200 ezer forintra rúgnak, ami 1 év alatt 2,4 millió forint. Viszont a munkavállalók nem 365 napot dolgoznak. Levonva a hétvégéket, szabadságokat, ünnepnapokat, esetleges betegség miatti távolléteket, nagyjából 220-230 nap alatt kell megtermelnie minimálisan a 2,4 millió Ft-os költségét.

És ha mégsem alkalmas? Vajon honnan tudhatjuk pontosan előre, hogy melyik munkaerő tesz eleget az elvárásainknak hosszú távon?

A részvételt ajánljuk :
Igazgatóknak, részleg vezetőknek, HR munkatársaknak akik felelősek a munkatársak kiválasztásában és integrálásában.

Tréner : Kardos Géza- Senior tréner , Ügyvezető

Dátum : 2017.04.03-04.04.

Mesterkurzus ára : 220.000 + áfa / fő / 2 nap. Az ár tartalmazza a kurzuson való részvételt és a résztvevői segédanyagot, az ebédet azonban nem tartalmazza.

Helyszín : Hotel Belvedere , 1024 Bp, Szilágyi Erzsébet Fasor 11 / A

Kérdése esetén keresse Sebők Attila Értékesítési Vezető kollégánkat :

attila.sebok@dalecarnegie.hu , 06206228889

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question